• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

En tasarruflu şoförler Avrupa Finali'nde!

En tasarruflu şoförler Avrupa Finali'nde!
Renault Trucks’ın Michelin desteği ile düzenlediği “En Tasarruflu Şoför Hangi Filoda?” yarışmasının finalistleri İspanya’da Optifuel Challenge Avrupa finalinde yarışacaklar.

 

İlki 2011 yılında Hatay olmak üzere, 2012 yılında sırasıyla Mersin, Antalya, İzmir ve Ankara’da düzenlenen “En Tasarruflu Şoför Hangi Filoda?” yarışmasının kazananları 19 Ekim tarihinde İspanya’da yapılacak olan Optifuel Challenge Avrupa finalinde yarışacaklar.
 
Optifuel Challenge Finali’ne katılmaya hak kazanan, çeşitli ülkelerden 35 yarışçı, Palma del Codado’da (Huelva, İspanya) bulunan Monterblanco pistinde Michelin X Energy SaverGreen lastiklerle donatılmış Renault Premium 430.19T Optidriver+ otomatik şanzıman çekici ve yüklü treyler ile yarışacaklar.
 
Sürüş testi ve yazılı test olmak üzere iki bölümden oluşan yarışmada, katılımcıların bir aracın ekonomik sürüşü için gerekli uygulamalar ve en verimli yakıt tüketiminin temel prensipleri konusunda teorik ve pratik bilgileri karşılaştırılacak.
 
Renault Trucks’ın sürüş takip sistemi Infomax sonuçlarındaki yakıt tüketim değerleri ile belirlenecek olan sürüş testi yarışın en önemli bölümünü oluşturacak.
 
Türkiye genelinde toplam 314 sürücünün katıldığı “En Tasarruflu Şoför Hangi Filoda?” yarışlarının birincileri ve filo sahiplerinin katıldığı organizasyonda Türkiye’yi; Hatay’dan Fevzi Gül, Mersin’den Müslüm Akbıyık, Antalya’dan Ebubekir Sıddık Işık, İzmir’den Burhan Saral ve Ankara’dan Fevzi Yılmaz temsil edecekler.
 
Optifuel Challenge Avrupa Finali’nin kazanan sürücüye Renault Twizy Electrique Technic otomobil, yılda 7500 km. sürüş dahil 3 yıllık batarya kiralama hakkı; sürücünün lojistik firmasına ise Premium Optifuel 430 aracın 12 ay boyunca tam kapsamlı ücretsiz kiralama hakkı ödül olarak verilecek.
 
Renault Trucks Türkiye Filo Satış Müdürü Tolga Küçükyumuk yarışma ile ilgili olarak “Renault Trucks, Optifuel Challenge Avrupa Finali ile müşterilerine yakıt tasarrufunda lider marka olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Finalde yarışmaya hak kazanan Türkiye’nin en tasarruflu şoförlerine başarılar diliyor ve ülkemize şampiyonluk getireceklerine inanıyorum” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim