• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

En yüksek prim ödeyen işveren: Türk Telekom

En yüksek prim ödeyen işveren: Türk Telekom
Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan ''2011 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler'' listesinde ilk iki şirketten biri olurken sektöründe ise ilk sırada yer aldı.

En yüksek prim ödeyen işveren oldu

Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan ''2011 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler'' listesinde ilk iki şirketten biri olurken sektöründe ise ilk sırada yer aldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 2009 ve 2010 yıllarında Türkiye'nin en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen şirketi olan Türk Telekom 2011 yılında da en çok prim ödeyen ilk iki şirketten biri olurken, telekomünikasyon sektöründe ise ilk sırada yer aldı.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) K. Gökhan Bozkurt, konuya ilişkin şunları kaydetti:

''Türkiye'nin öncü
iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak geliştirdiğimiz katma değerli ürün ve servislerle müşterilerimiz için, sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarıyla içinde var olduğumuz toplum için, teknoloji, altyapı ve istihdam alanında yaptığımız yatırımlarla da ülkemiz için değer yaratmak amacıyla çalışıyoruz. Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biri olarak 81 ilde 24 bini aşkın çalışanımızın gücüyle Türkiye'nin her köşesine en ileri teknolojileri götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece çalışan sayımızla değil, insan kaynakları politikalarımızla, çalışanlarımıza verdiğimiz değerle, başta kendi sektörümüz olmak üzere ülkemize daha fazla yetişmiş insan gücü kazandıran şirketler listesinin başında yer almanın gururunu yaşıyoruz.''

En yüksek sosyal
güvenlik primi ödeyen iki şirketten biri olmalarının Türk Telekom'un istihdam alanındaki öncülüğünü, gayretini, ülke ekonomisine olan katkısını göstermesi açısından önemli olduğunu söyleyen Bozkurt, ''Her alanda Türkiye için değer yaratacak çalışmalarımıza devam edeceğiz.'' dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim