• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Enerji Oscar'ları ICCI 11'de sahiplerini buluyor

Enerji Oscar'ları ICCI 11'de sahiplerini buluyor
Sektörel Fuarcılık tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenecek ICCI 2011 – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda, Türkiye’de ilk defa enerji Oscar’ları sahiplerini bulacak.

Enerji Oscar’ları ICCI 2011’de muhteşem törenle sahiplerini buluyor

Sektörel Fuarcılık tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenecek ICCI 2011 – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda, Türkiye’de ilk defa enerji Oscar’ları sahiplerini bulacak.

15 Haziran 2011 tarihinde WOW Convention Center’da düzenlenecek ödül töreninde “Enerji Ödülleri 2010” sahiplerine verilecek.

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın da katılacağı, Türkiye’de ilk defa enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlere, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine ve sivil toplum örgütlerine ödülleri takdim edilecek. Enerji sektörünün Oscar’ları olarak nitelendirilen “Enerji Ödülleri 2010” ödülüne yaklaşık 60 kişi ve kurum layık görüldü.

17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nı (ICCI 2011) kapsamında Türkiye’de ilk defa verilecek olan enerji Oscar’ları “Enerji Ödülleri 2010” sahiplerini buluyor. ICCI Organizasyon ve Danışma Komitesi tarafından belirlenen adaylar, enerji sektöründe faaliyet gösteren ve farklı kategorilerde, şirketler, kamu kurumları, akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşuyor.

Ödüllerin kategorileri

"Enerji Ödülleri”nin kategorileri ise Enerjiye Katkı Ödülleri (Bilimsel Kategori, Enerji Piyasaları Kategorisi), Yılın Enerji Yatırımcısı Ödülleri (Yılın En Çevreci Yatırımcısı, Yılın En Cesur Yatırımcısı, Yılın En Yönlendirici Yatırımcısı), Enerji Verimliliği Ödülleri (En Yüksek Verimli Termik Tesis, En Başarılı Termik İyileştirme, Yenilenebilir Enerji Tesisi) olarak belirlendi. Törende ayrıca Jüri Özel Ödülü ve Onur Ödülü verilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim