• BIST 9767.23
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Enerji sektörünün kalbi Bursa'da atacak

Enerji sektörünün kalbi Bursa'da atacak
Enerji konusu, Bursa'da 1-5 Aralık tarihleri arasında 'Yenilenebilir Enerji ve Yerel Yönetimler' ana temasıyla gerçekleştirilecek olan 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri'nde ele alınacak.

Enerji sektörünün kalbi Bursa'da atacak

Enerji konusu, Bursa'da 1-5 Aralık tarihleri arasında 'Yenilenebilir Enerji ve Yerel Yönetimler' ana temasıyla gerçekleştirilecek olan 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri'nde ele alınacak.

Bursa'da düzenlenecek olan 'Yenilenebilir Enerji ve Yerel Yönetimler' sempozyumunun programı belli oldu. 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri kapsamında düzenlenecek sempozyumda gerçekleştirilecek 25 oturuma yaklaşık 130 bilim adamı, akademisyen, bürokrat, STK yöneticisi, enerji sektöründe yatırım yapan kamu ve özel sektör temsilcisi konuşmacı olarak katılacak. 5 gün boyunca enerji sektörünün kapsamlı olarak ele alınacağı 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katılacak. Sempozyumun açılışına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da davet edildi.

Su Vakfı, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle düzenlenen, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın da ana sponsoru olduğu 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamındaki Ulusal Temiz Enerji Fuarı da enerji sektöründeki büyük kuruluşlara ev sahipliği yapacak. Bu yılki teması 'Yenilenebilir Enerji ve Yerel Yönetimler' olarak belirlenen 8. Ulusal Temiz Enerji Sempozyumu'nda rüzgar, güneş, jeotermal, biyokütle, hidrojen ve hidro-elektrik enerjisi konuları ele alınırken, Ulusal Temiz Enerji Fuarı'nda da bu konulardaki yeni gelişmeler sergilenecek.

Sempozyumda, 'İklim değişikliği çerçevesinde sürdürülebilirlik ve Türkiye enerji kaynakları', 'Dünya ve Türkiye'de enerjinin geleceği, jeotermal enerji ve termal enerji depolama', 'Enerji verimliliği', 'elektrikli taşıtlar ve çevre', 'elektrikli araçlar ve geleceği', 'rüzgar enerjisi', 'hidrojen teknolojisi', 'güneş enerjisi', 'temiz enerji ve enerji verimliliği projelerinin finansmanı' gibi konularda oturumlar gerçekleştirilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim