• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

ENJOY 1100 seyir testlerini tamamladı

ENJOY 1100 seyir testlerini tamamladı
Balden Denizcilik'in yeni ürünü ENJOY 1100 tipi 11 metre boyundaki motoryat fuarda sergilenmeden önce bütün seyir testlerini başarı ile tamamladı.

ENJOY 1100 seyir testlerini tamamladı

Balden Denizcilik'in yeni ürünü ENJOY 1100 tipi 11 metre boyundaki motoryat fuarda sergilenmeden önce bütün seyir testlerini başarı ile tamamladı.

13 yıldan beri Denizcilik camiası için Can kurtarma araçları (Kurtarma botu ,Can Filikası,Serbest düşme Can Filikası) üreten Balden Denizcilik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. bu kez yat imalatına da yönelip patenti tamamen kendisine ait olan ve Gemi inşa mühendisi Bülent Aysul tarafından dizayn edilen 11 metre boyunda motoryat imal ederek bu sektörde de iddialı olduğunu kanıtladı. Gövdesinin Fiber, güvertesinin tik kaplama ve iç aksamının tamamen ahşap olduğu görülen yatın iveco marka 2 adet 250 toplam 500 beygir gücünde motoru bulunmakta olup, seyir esnasında hızının 30 knot üzerine kadar çıkabildiği gözlemlendi. İç hacminin geniş ve tavan yüksekliğinin 2.05 metre olması nedeniyle emsallerine göre kullanıcılara daha rahat bir yaşam alanı sunabiliyor. Sözkonusu teknenin kalıbı mevcut olduğundan seri üretime uygun olduğu belirtiliyor.

B katogori CE belgeli ENJOY 1100 tipindeki motoryat , NTSR Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Boat Show Fuarında 20-25 Ekim tarihleri arasında Marintürk İstanbul- Pendik marina da sergilenerek alıcısını bekleyecek. Şirket hakkında kendisinden bilgi alınan şirket müdürü İsmail Önel kendisinin ve şirket ortaklarının da 4 kuşak denizci olduğunu söyleyerek, 13 yıldan beri Can kurtarma araçları imal ederek sektöre hizmet ettiklerini birçok ülkeye de ihracat yaptıklarını bildirdi. Şu an ürettikleri deniz araçları haricinde talep olduğu takdirde Devriye ve Kontrol botları gibi değişik hizmet amaçlı farklı tipte de tekne üretebileceklerini, bu konuda tecrübe ve donanıma sahip olduklarını ifade etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim