• BIST 9510.34
  • Altın 2488.09
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8262
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Er-Ah Uçuş Okulu İstanbul'a kanat açtı

Er-Ah Uçuş Okulu İstanbul'a kanat açtı
Antalya Merkezli Er-Ah uçuş okulu öğrenci adaylarının kendilerini daha yakından tanıması ve eğitimler hakkında daha detaylı bilgileri alabilmeleri için İstanbul Florya’da yeni bir ofis açtı.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan açılışa Er- Ah Uçuş Okulu’nun sahibi Erdoğan Cabioğlu, İş Geliştirme ve Yer Operasyonları Sorumlusu Kubilay Varol’un yanı sıra çeşitli havayollarında çalışan kaptan pilot, pilot ve öğrenciler katıldı.
 
Tarkim Havacılık’tan ayrılan Ferhat Bayındır’ın kurduğu More Aviation  & Consulting ile danışmanlık sözleşmesi imzalayan Er-Ah, bu işbirliği ile İstanbul’daki uçuş okulu pazarına da resmen girmiş oldu.
 
Açılışta konuşan Erdoğan Cabioğlu, Er-Ah uçuş okulunun giderek geliştiğini ve tam anlamıyla uluslararası düzeyde bir okul olabilmek adına bu atılımları yaptıklarının altını çizerek anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
Er- Ah Uçuş Okulu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabileceğiniz, onları daha yakından tanıma imkanı bulabileceğiniz üçüncü şubesini sizlere daha yakın olabilmek için İstanbul’da açtı...
 
İstanbul Florya’da açılan danışmanlık merkezinde hayallerinde pilotluk olan gençler, pilot eğitimlerine dair bütün bilgileri öğrenebilecek, PPL, ATPL (A) Frozen, eğitimleriyle ilgili detaylı  bilgi alabilecek. More Aviation  & Consulting şirketinin sahibi Ferhat Bayındır, “ Amacımız pilotaj eğitim almak isteyen öğrenci adaylarına  en doğru okulu tercih etmelerinde yardımcı olmak” dedi.
 
Konuşmaların ardından Er-Ah ve More Aviation&Consulting şirketi adına hazırlanan pasta kesildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim