• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ercan Havaalanı yeni terminali için temel atılıyor

Ercan Havaalanı yeni terminali için temel atılıyor
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ercan Havalimanı’nda yeni terminalin ilk etap temelinin yarın atılacağını açıkladı.

Taçoy, ihaleyi alan Taşyapı İnşaat Şirketi tarafından yapılacak yeni terminalin ilk etabında, yol projesi ve derenin aktarımının bulunduğunu ifade ederek, temel atma törenine Türkiye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılacağını bildirdi.

Hasan Taçoy, Maliye Bakanlığı ile kamuda yetkili sendikalar arasında anlaşmazlığa neden olan konuların Bakanlar Kurulu’nda değerlendirileceğini de belirterek, Bakanlar Kurulu’nda alınacak kararın KTAMS’ın grevi ve olası diğer grev kararlarında etkili olacağına inanç belirtti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, bugün Çukurovalılar Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu’nu kabul etti. Kabul sırada bakanlıkta bulunan Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da görüşmeye katıldı.

Dernek Başkanı Turgut Kara, Bakan Taçoy’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, Taçoy ile Berova’ya derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da, gerek bölgedeki gerekse dernekteki sıkıntıları bildiklerini belirterek, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi ve “Amacımız derneklerin faaliyetlerini devam ettirebilmesi için gerekli olanakları sağlamaktır’ dedi.

Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, konuşmasında Ercan Havalimanı yeni terminalinin ilk etabıyla ilgili sürece de değindi.

Taşyapı İnşaat Şirketi tarafından yapılacak Ercan yeni terminalinin ilk etabında yol projesi ve derenin aktarımının bulunduğunu, bu çerçevede ilk temellerinin perşembe günü atılacağını belirten Taçoy, temel atma törenine Türkiye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılacağını söyledi.

 
www.ulastirma.com.tr
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim