• BIST 9747.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Erdiloğlu 4S plaza açıldı

Erdiloğlu 4S plaza açıldı
Anadolu Isuzu, İzmir Erdiloğlu 4S Plaza’yı, gerçekleştirilen törenle hizmete açtı.

ERDİLOĞLU PLAZA AÇILDI

Anadolu Isuzu, İzmir Erdiloğlu 4S Plaza’yı, gerçekleştirilen törenle hizmete açtı.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Lütfü Ablay, Isuzu'nun İzmir'de pazar lideri olduğunu bu yatırım ile beraber İzmir'deki liderliğin perçinleneceğini söyledi.

Anadolu Isuzu'nun İzmir bayisi Erdiloğlu Otomotiv'in yeni plazasının açılışına Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Lütfü Ablay, Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu'nun yanı sıra Anadolu Isuzu Genel Müdürü Danışmanı Sojiro Hiyoshi katıldı.

Ablay: “ İzmir’deki Liderliğimiz ‘Erdiloğlu’ ile Perçinleşecek.

Törende konuşan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Lütfü Ablay, Isuzu'nun yıllardır İzmir bölgesinde pazar lideri olduğuna dikkat çekti. Bu yüzden Ege Bölgesi'nin Isuzu için son derece önemli olduğunu belirten Ablay, Isuzu’nun 2010 hedefinin beklentilerin üzerinde gerçekleştireceğini söyledi. 2011'de de bu yılın yüzde 25 üzerinde bir rakamla kapatma hedefinde olduğunu dile getiren Ablay, bayi teşkilatının da bu hedefle birlikte büyüyeceğini, karlı işler yapacağını ifade etti.

Ablay hem kamyonda, hem de küçük otobüsteki liderliği bu yatırımla daha da ileri götürmek için kararlılığımız" var derken Erdiloğlu Otomotiv'e verilecek destek ile İzmir bölgesindeki liderliğin daha da perçinleneceğini belirtti.

Kalkan: “Erdiloğlu Otomotiv ile Isuzu, İzmir’deki beklentilerine ulaşacaktır.”

Erdiloğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil Isuzu'nun 41 bayisi ve 1125 servis ile hizmet verdiğini söylerken, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan açılışa katılanların bu bayinin başarılı olacağının göstergesi olduğunu belirtti. Kalkan; "Bu açılışa siyaset dünyasından, iş dünyasından, esnaf temsilcilerinden, sivil toplum örgütlerinden katılımlar olması başarının geleceğini gösterir. Toplumun her kesimini kucaklayan bir bayiye bu işi teslim ettiniz. Erdiloğlu Otomotiv ile Isuzu İzmir'deki beklentilerine ulaşacaktır "dedi.

Konuşmaların ardından Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Lütfü Ablay, CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Erdiloğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil ile birlikte Erdiloğlu Plazanın açılış kurdelesini kesti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim