• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Erguvan rengi KENT’ler hizmete başladı

Erguvan rengi KENT’ler hizmete başladı
“İstanbul Otobüs Rengini Seçiyor” kampanyası kapsamında Otokar KENT 290LF otobüsleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla düzenlenen tören ile hizmete başladı.

Kullanıcıların bir numaralı tercihi Erguvan KENT’ler hizmete başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. tarafından düzenlenen “İstanbul Otobüs Rengini Seçiyor” kampanyası kapsamında Otokar KENT 290LF otobüsleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla düzenlenen tören ile hizmete başladı.

İstanbul Otobüs A.Ş. ihalesi kapsamında en çok tercih edilen otobüs olan KENT araçlarının kullanıcılara teslimatı 30 Mayıs 2011, Pazartesi günü düzenlenen törenle gerçekleştirdi. İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş.’nin düzenlediği “İstanbul Otobüs Rengini Seçiyor” kampanyası kapsamında düzenlenen anketle oyların yüzde 34.4’ünü alarak seçilen erguvan renkli otobüsler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleşen tören ile hizmete girdi.

Törende İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş bünyesinde hizmet verecek KENT otobüsleri sahipleri, Otokar satış yöneticileri ve yetkili bayileri ile anı fotoğrafı çektirdi.
"Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Ulaşım ve Taşıma Araçları" kategorisinde "İyi Tasarım Ödülü"ne layık görülen ve İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş.’ye teslim edilen Otokar Kent 290LF otobüsleri kullanıcılar tarafından da en çok tercih edilen araç oldu. Ekonomikliği, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesi ile kullanıcılar tarafından çok beğenilen Kent 290LF’ler İstanbul şehir içi toplu taşımacılığında hizmet verecek.

Kent 290LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

EEV seviyesinde düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim