• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Erikli Su, Serin Treyler'den vazgeçmiyor

Erikli Su, Serin Treyler'den vazgeçmiyor
Erikli Dağıtım A.Ş., ürünlerini ülkenin her yerine daha uygun maliyetlerle taşıyabilmek için siparişini verdiği 26 adet Optima Light Treyleri Serin Treylerden teslim aldı.

Erikli Su, Serin Treyler'den vazgeçmiyor

Erikli Dağıtım A.Ş., ürünlerini ülkenin her yerine daha uygun maliyetlerle taşıyabilmek için siparişini verdiği 26 adet Optima Light Treyleri Serin Treylerden teslim aldı.

Türkiye’nin en önemli kaynak suyu üreticilerinden olan Erikli A.Ş. ve Nestle Waters A.Ş’nin alt kuruluşu olan ve bu firmaların ürün dağıtımını gerçekleştiren Erikli Dağıtım A.Ş., ürünlerini ülkenin her yerine daha uygun maliyetlerle taşıyabilmek için siparişini verdiği 26 adet Optima Light Treyleri Serin Treylerden teslim aldı.

Serin Treyler tarafından üretildiği günden bu yana büyük beğeni toplayarak, taşıma sektöründe filoların vazgeçilmezi haline gelen Optima Light treylerlere ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Filosunda 300’ün üzerinde araç bulunan Erikli Dağıtım A.Ş., Serin Treyler’den 26 adet Optima Light Treyler teslim alarak filosunu daha da güçlendirdi.

Erikli Dağıtım A.Ş. Tedarik Zinciri Direktörü Raif Koral, neden Serin Treyler’i tercih ettiklerini şöyle açıkladı: “Serin Treyler’in sektöründeki lider durumu ve ürünlerindeki kalite kararımızı vermemizdeki en önemli etken olmuştur. Diğer bir etken ise Optima Light Treylerim öncelikle bizim hafif treyler ihtiyacımıza cevap verebilecek bir ürün olmasıdır. Ayrıca Serin Treyler’in geliştirmiş olduğu bu ürün teknik açıdan da ihtiyaçlarımıza cevap vermektedir. Bu ürün sayesinde daha fazla mamul taşıyarak daha fazla verimlilik elde edeceğimize inanıyorum. Bundan sonraki yatırımlarımızda da Optima Light Treyler gibi inovasyona sahip, daha gelişmiş, daha teknik, ekonomik ve çevresel açıdan en uygun araçları tercih etmeye devam edeceğiz.”

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ise konuşmasında, Erikli Dağıtım A.Ş. gibi hizmetten ödün vermemeyi prensip edinen, yatırımlarında kaliteyi, ekonomikliliği ve dayanıklılığı arayan bir firmayla iş birliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Serin Markasını tercih etmelerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım’’ diyerek sözlerine devam eden Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, ‘’Serin Treyler olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz AR-GE çalışmalarımız sayesinde sektördeki eksiklikleri, müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerini yakından takip ederek ürünlerimizi geliştirdik ve bundan sonra da bu çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim