• BIST 9645.02
  • Altın 2418.204
  • Dolar 32.5836
  • Euro 34.728
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Erzincan Havaalanı'na LLZ sistemi kuruldu

Erzincan Havaalanı'na LLZ sistemi kuruldu
Coğrafi şartlar sebebi ile Erzincan Havaalanına kurulamayan ILS sistemi işlevini büyük ölçüde görecek LLZ (Localizer) sistemi, Erzincan havaalanına kuruldu.

Erzincan Havaalanı’na LLZ sistemi kuruldu

Coğrafi şartlar sebebi ile Erzincan Havaalanına kurulamayan ILS sistemi işlevini büyük ölçüde görecek LLZ (Localizer) sistemi, Erzincan havaalanına kuruldu.

THY Erzincan Satış Müdürü İbrahim Göktepe, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ı ziyaret etti. Ziyarette Erzincan’da Ocak ayında açılan Satış Müdürlüğüne atanan İbrahim Göktepe’ye Türk Hava Yolları Satış Şefi Mehmet Turan eşlik etti. Erzincan’daki satış şefliğini, Satış Müdürlüğü seviyesine çıkaran Türk Hava Yolları’na teşekkür eden Başkan Çakır, misafirlere Erzincan logosu işli el işçiliği birer bakır tabak hediye etti.

THY Satış Müdürü İbrahim Göktepe de şirketin Erzincan’da artan müşteri potansiyeli sayesinde Erzincan’da ki satış şefliğini, satış müdürlüğü seviyesine yükselttiğini ifade etti. Erzincan’da yıllık 140 bin civarında seyreden müşteri potansiyelini kısa bir sürede 200 binin üzerine çekmeyi planladıklarını da sözlerine ekleyen Göktepe, Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet markaları ile şehre gerçekleşen uçuş sayılarını da artırmayı hedeflediklerini söyledi. THY ayrıca Alucra–Şiran–Kelkit, Şebinkarahisar–Çamoluk–Refahiye, Tercan–Mercan–Kargın– Üzümlü ve Kemaliye–İliç–Kemah hatları olmak üzere 4 hattan Erzincan Havaalanına yolcu taşımayı planlıyor.

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğünün Erzincan’da yaptığı yatırımlar sayesinde de iptal edilen uçuş sayılarında yüzde 80’lere varan oranda bir düşüş öngörülüyor. Coğrafi şartlar sebebi ile Erzincan havaalanına kurulamayan ILS sistemi işlevini büyük ölçüde görecek LLZ (Localizer) sistemi, Erzincan havaalanına kuruldu ve kısa bir süre içerisinde tam randımanlı şekilde çalışması planlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim