• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Esenyurt, TEM Otoyoluna direkt bağlanıyor

Esenyurt, TEM Otoyoluna direkt bağlanıyor
Halen 40 binden fazla yeni konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul'un Esenyurt ilçesi doğrudan TEM otoyoluna bağlanıyor.

ESENYURT TEM'E DİREKT BAĞLANIYOR

Halen 40 binden fazla yeni konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul'un Esenyurt ilçesi doğrudan TEM otoyoluna bağlanıyor.

2000 yılından bu yana nüfusu yüzde 100'den fazla artarak 450 bine ulaşan Esenyurt TEM bağlantı yolunun temeli dün düzenlenen bir törenle atıldı. 6 ay içinde bitirilmesi planlanan yol, İstanbul'un yeni yerleşim merkezi Esenyurt'ta ulaşımı ciddi ölçüde kolaylaştıracak. Bağlantı yoluna en yakın inşaat projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni inşa eden Akkök Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Raif Ali Dinçkök, "Hızlı nüfus artışı, bölgedeki konut yatırımlarının yanında kavşak, köprü ve sosyal rekreasyon alanları ile spor tesisleri ve eğitim kurumlarının artırılması ihtiyacını da beraberinde getirdi" dedi.

Yeni bağlantı yoluyla ilgili de bilgi veren Dinçkök, İstanbul istikametinden gelindiğinde Bahçeşehir Köprüsü'nü geçince yolun Edirne yönüne doğru 2 bin 300 metre devam edeceğini belirterek, "İstanbul ve Edirne yönünden gelen araçlara Esenkent'e giriş için büyük kolaylık sağlayan bağlantı yolları, E-5 civarındaki Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt yönünden gelen araçlara da kolayca Esenkent'e ulaşma imkânı sağlayacak. Bölgenin ulaşımını yeniden yapılandıracak bu proje ulaşım süresini en az 10 dakika kısaltarak bölge halkına büyük hizmet sunacaktır" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim