• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Esenyurt'ta benzin indirimi trafiği felç etti

Esenyurt'ta benzin indirimi trafiği felç etti
Esenyurt'ta yeni açılan benzin istasyonunda akaryakıt fiyatlarında indirim yapılınca vatandaş ucuz benzine hücum etti.

Esenyurt'ta akaryakıt indirimi trafiği felç etti

İstasyondan benzin almak isteyen araç sürücüleri uzun süre kuyrukta bekledi. Araç kuyrukları uzayınca trafik akışı da olumsuz etkilendi. Yüzde 25'lik indirim bu gece sona erdi.

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerine açılan benzin istasyonu, 12 saatliğine yüzde 25 indirimli akaryakıt kampanyası yapınca vatandaş istasyona akın etti. Ucuz benzini duyan araç sürücüleri istasyonun bulunduğu caddede kuyruğa girdi. Araç kuyrukları uzayınca Esenyurt merkezinde trafik adeta felç oldu. İndirimi gazetelerden ve çevresinden duyduğunu anlatan sürücüler dünyanın en pahalı akaryakıtını almamak için kuyrukta beklediklerini söyledi.

Firma yetkilisi Timuçin Yalı ise, indirimin dün saat 12.00'de başladığını bu gece yarısı itibarıyla bittiğini belirtti. Fiyatlara dikkat çekmek amacıyla böyle bir indirim kampanyası düzenlediklerini anlatan Yalı, "Kampanya bugün başladı, yüzde 25 indirimle insanları fiyatlara dikkat çekmeye çalışıyoruz, insanların fiyatlara bakması gerektiği için şok kampanya yaptık, bizim sattığımız fiyat normal zamanlarda yüzde 7'lerde satıyoruz. İstanbul'da 32 istasyon açacağız, böyle bir yoğunluk beklemiyorduk, saat 12.00'den sonra devam edemiyoruz. İnsanları yeni açılış yapacağımız yerlere bekliyoruz. Böyle kampanyalar yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada, 00.00'da indirim bitince bazı sürücüler elleri boş döndü. İndirim alamayacağını öğrenen sürücü bir kadın, saatlerdir beklediğini firma yetkililerinden indirim beklediğini aktardı.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim