• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Eski sevgilinizi dijital hayatınızdan çıkarın

Eski sevgilinizi dijital hayatınızdan çıkarın
Pycow, uçsuz bucaksız İnternet üzerine yayılmış ve kullanıcı mahremiyetine zarar veren kişisel verilerin bulunup silinmesi konusunda çözüm üretiyor.

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, İnternet üzerinde geçmiş ilişkilerinizden kalan izler ilişkileri tehlikeye sokuyor. Kullanıcı sayısı milyarları bulan sosyal ağlar, verilerin paylaşımı noktasında kullanıcıların istemediği sonuçları ortaya çıkarabiliyor. Bir kullanıcı sevgilisinden ayrıldıktan sonra, eski sevgilisinin profilinde kendisine ait materyallerin bulunmasına engel olamıyor. Hatta bazı kıskanç eski sevgililer, geçmişe ait yeni görsel içerikler ekleyip etiketleyerek konuyu daha ileri boyutlara da taşıyabiliyorlar. Bu durum yeni sevgililerin hayatına adeta bomba gibi düşüyor ve iletişim krizlerinin yaşanmasına neden olabiliyor.

Online dünyada kişisel ve kurumsal itibarın, fikir ve sanat eserlerinin korunması alanlarında çalışan saygın danışmanlık şirketi Pycow, uçsuz bucaksız İnternet üzerine yayılmış ve kullanıcı mahremiyetine zarar veren kişisel verilerin bulunup silinmesi konusunda çözüm üretiyor. Türk mühendislik gücü ve alanında uzman global mühendislerin işbirliği ile faaliyet gösteren Pycow, süreçleri bilişim hukuku uzmanlarıyla birlikte yöneterek, kişilerin bilgisi dışında yayılmış ve özel hayatlara zarar veren içeriklerin İnternet üzerinden kaldırılmasını sağlıyor.

İş adamları ve sanatçılar başta olmak üzere birçok şahıs ve kurum, Pycow’un hizmetinden halihazırda yararlanıyor. Konuyla ilgili olarak Pycow’un İş Geliştirme Direktörü Çağdaş Cinoğlu şunları söylüyor: “İnternet 10 yıl önceki gibi değil. Artık İnternet üzerinde çok daha fazla zaman harcıyoruz ve bunun kaçınılmaz bir getirisi olarak kişilere ait daha fazla veri sosyal ağlar başta olmak üzere İnternet üzerinde paylaşılıyor. Kullanıcıya ait videolar, fotoğraflar ve yorumlar, istenmeyen kişi ve kurumların sitelerinde-elinde kalabiliyor ve kullanıcı tek başına o içeriklere ulaşıp, ilgili içeriğin silinmesini sağlayamıyor. Pycow olarak biz bu noktada devreye giriyoruz. Bilişim uzmanlarımız ve hukukçularımızla birlikte, bilginiz dışında hakkınızda çıkan, özellikle yayılan veya istemediğiniz içeriklerin, ilgili kişi veya kurumlara ulaşarak, yasal yollardan kaldırılmasını sağlıyoruz. Müşterilerimiz arasında birçok sanatçı ve iş adamı da bulunuyor. Gelişen İnternet sosyalliği neticesinde kişi ve kurumların bizlere ihtiyaçları oluyor. Biz de işimizi en iyi şekilde yaparak, sorunlara çok hızlı ve kesin çözüm getiriyoruz. Bunu yaparken de site kapattırmak gibi sansür mantığında çalışmaları kesinlikle yapmadığımızın da altını çizmek isterim.”

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim