• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Eskişehir Havaalanı umre seferi başlatıyor

Eskişehir Havaalanı umre seferi başlatıyor
Seferlere kapatılan Eskişehir Havaalanı'ndan umre için uçak seferleri konulacak.

Havaalanının hareket kazanması için çalışan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, yapılan bu girişimin hac ve umre ziyaretlerinde Eskişehir’den uçuşların önünü açacağını söyledi.

Altınkaynak, “Böylesi bir kolaylığın bundan böyle halkımıza hep sunulmasını, bu alanda faaliyet gösteren firmalarımıza örnek olmasını diliyorum. Tartışmaların göbeğindeki havaalanımız Eğitim Bir Sen sayesinde uluslararası uçuşlara düzenli olarak açılma imkanı bulmuştur.” ifadelerini kullandı.
 
Eğitim Bir Sen Eskişehir Şubesi üyeleri ve üye yakınları için düzenlenen umre ziyaret programının tanıtım ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Denetim Kurulu ve Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, Eskişehir Havaalanı'ndan hac ve umre ziyaretlerinin önü açıldı.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, 200 kişinin umre vazifesini yerine getirmek için Eskişehir’den havalanacağını söyledi. “Bu programın bir başka özelliği de hac ve umre ziyaretlerinde Eskişehir’den uçuşların önünün açılmasıdır.” diyen Altınkaynak, bölge halkına ve firmalara bu işin örnek olması gerektiğini ifade etti.
 
Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Çelebi ise eldeki imkanların Eğitim Bir Sen üyelerine ve Eskişehirlilere hizmet etmek için sunuluğunu söyledi. Nebil Çelebi, şöyle dedi: “Eskişehir de bu gelişmeden, arz talep dengesi içinde payını almalı. Eğitim Bir Sen, Eskişehir’den bu uçuşu gerçekleştirerek, bize ve kamuoyuna bugüne kadar fark etmediğimiz bir talebi ortaya koymuş oldu. Bundan sonra bize düşen, bu talebe karşı hizmet arzı gerçekleştirmek ve Eskişehir’i kutsal beldelere havayolu ile bağlamaktır.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim