• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

ESTC, ClassNK eğitim sertifikası aldı

ESTC, ClassNK eğitim sertifikası aldı
Evergreen Gemiadamları Eğitim Merkezi (ESTC), ClassNK akademisinin verdiği eğitim sertifikasını almaya hak kazandı.

Evergreen Gemiadamları Eğitim Merkezi (ESTC), ClassNK akademisinin verdiği eğitim sertifikasını almaya hak kazandı.

Tayvan-Lider klas kuruluşu ClassNK, Evergreen Gemiadamları Eğitim Merkezi’nin önerisiyle, Köprüsü Kaynak Yönetim (BRM), Elektronik Harita Gösterim ve Bilgi Sistemi (ECDIS) ve Makina Dairesi Kaynak Yönetimi (ERM) eğitim programlarını sertifikalandırdı.

Bu yeni sertifika programı; eğitim programlarının, ClassNK’nın belirlendiği kıstaslara, Uluslararası Denizcilik Organizasyonu’na (IMO) bağlı eğitim modeline ve Gemiadamları Eğitim, Belgelendirme ve Vardiya Standartları Uluslararası Kanunu’na (STCW) uygunluğunu doğrulamaktadır. Eğitim sertifikası, 31 ocak 2013 tarihinde düzenlenen özel bir törende, ClassNK Başkan Yardımcısı KoicihiFujiwara tarafından Evergreen Marine Başkanı ChangCheng-Yung’a takdim edildi.

Tayvan’da Taoyuan’a bağlı Nankan bölgesinde bulunan ESTC, Grup Başkanı ChangYung-fa’nın önerdiğinde şirketteki servis elemanları ve gemiadamlarını eğitmek üzere, merkezlerinden birine ev sahipliği yapmaktadır ve yaklaşık 10 gemiye sahip Evergreen filosuna hizmet eden Tayvanlı ve yabancı gemiadamlarına eğitim vermektedir. Merkezin tesisinde toplamda 30.000’den fazla gemiadamı eğitim almaktadır.

ESTC’nin ISO9001:2000 kalite yönetim sistemi sertifikası hali hazırda geçerliliğini korurken, ClassNK akademi; ESTC’nin 360 derece dönebilen gemi simülatörünün, ECDIS ve makine dairesi simülatörlerinin, STCW Sözleşmesi Manila Değişiklikleri’ne uygunluğunu onaylanmasının yanı sıra verdiği sertifikayla eğitim merkezinin verdiği BRM, ECDIS, ve ERM programlarının hem IMO’ya bağlı eğitim modeline hem de ClassNK’ya ait zorunlu ve bağımsız olan kıstaslara uygunluğunu doğrulamaktadır.

ClassNK, armatörlerin denizcilik endüstrisinde yüksek kalite elde etmelerini desteklemek için var olan ISO90001/14001 kalite yönetim sistemi ve OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği faaliyetleri ile birlikte, 2011 yılında denizcilik eğitim merkezleri için sertifika programı açmıştır. O zamandan bu yana Filipinler, Hindistan ve diğer ülkelerdeki sayısız lider klaslarına kuruluşlarını sertifikalandırmak üzere seçilen ClassNK, ESTC ile birlikte ilk defa Tayvan’da bulunan bir denizcilik akademisini sertifikalandırmıştır.

www.UlasimOnlime.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim