• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Etihad 2010 karını açıklamaya hazırlanıyor

Etihad 2010 karını açıklamaya hazırlanıyor
Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad; 2010 yılı için faiz, vergi, amortisman ve kira öncesi kârını (EBITDAR) açıklamaya hazırlanıyor.

ETİHAD KARLILIĞA ADIM ATIYOR

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad; 2010 yılı için faiz, vergi, amortisman ve kira öncesi kârını (EBITDAR) açıklamaya hazırlanıyor.

Londra’da düzenlenen ve 170’ten fazla banka temsilcisi ve finans kurumunun katıldığı finansal road-show etkinliğinde konuşan Etihad CEO’su James Hogan, şirketin 2011 yılında başabaş noktasına ulaşacağını ve 2012 yılında net kâr elde edeceğini vurgulayarak, “2010 yılı için pozitif EBITDAR elde etme yolundayız ki bu durum şirketimizin ticari gelişimi için önemli bir dönüm noktası olma özelliği taşıyor. Yeni rotalara, filomuza ve altyapımıza yaptığımız yoğun yatırımlara rağmen 2011 yılında başa baş noktasına ulaşmayı ve 2012 yılı itibariyle kâr elde etmeyi hedefliyoruz . Elimizdeki tüm veriler bu hedefler için doğru yolda olduğumuzu gösteriyor,” dedi.

Hogan sözlerine, “Abu Dabi’nin küresel bir güzergah olarak her geçen gün daha da büyüyor olması, bizim gelişimimizde de oldukça önemli bir rol oynuyor. Abu Dabi hükümetinin turizme, iş çevrelerine, otellere ve turistik bölgelere yaptığı yatırımlar faydalı geri dönüşler sağlıyor” şeklinde devam etti.

Hogan ayrıca şunları söyledi, “Etihad gelecek için iddialı planları olan bir havayolu şirketi. Ancak tüm bu planlar somut ticari temellere dayanıyor. Hissedarlarımız bizden bir geri dönüş bekliyor ve biz de onlara bu dönüşü sağlayacağız.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim