• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Etihad Aer Lingus ile anlaşma imzaladı

Etihad Aer Lingus ile anlaşma imzaladı
Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Aer Lingus ile ortak uçuş anlaşması gerçekleştirdi...

Etihad Havayolları’nın yüzde 2.987 oranında özkaynak yatırımı olan İrlandalı havayolu şirketiyle ortak uçuşları 15 Eylül'den itibaren başlayacak.

Bu anlaşma sayesinde Etihad Havayolları, Aer Lingus’un İrlanda, İngiliz Adaları, Kanal Adaları, Portekiz, Hollanda ve Amerika’daki uçuş noktalarına erişim sağlayacak. Aer Lingus ise Etihad Havayolları’nın Abu Dabi ve Dubai arasındaki uçuşlarının yanı sıra Avustralya, Asya Pasifik, Hint Yarımadası ve Orta Doğu’daki uçuş noktalarında da ortak uçuş anlaşmasından faydalanabilecek.

Hürriyet'te yer alana habere göre, Etihad Havayolları CEO’su James Hogan, ortak uçuş anlaşmasıyla ilgili olarak: “Etihad Havayolları’nın konuklarını İrlanda, Büyük Britanya, Avrupa Kıtası ve Atlantik’ten Boston ve New York’a kadar çok geniş bir alanda istedikleri noktaya ulaştıracak olan Aer Lingus ortak uçuş anlaşmasını gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu anlaşmayla beraber büyüme planlarımız ve konuklarımızı dünyanın her yerine ulaştırma konusundaki kararlılığımız hakkında yine mühim bir ipucu vermiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

Etihad Havayolları Abu Dabi ve Dublin arasında haftada 10 sefer gerçekleştiriyor. İki şehir arasında 2007 yılından beri devam eden uçuşlarda Etihad Havayolları 817 binden fazla yolcu taşıdı. Aer Lingus ile yapılan anlaşma Etihad Havayolları’nın 35. ortak uçuş anlaşması olma özelliği taşıyor.

Ortak uçuş anlaşmaları, öz kaynak satın alımları ve organik büyüme ile birlikte Etihad Havayolları’nın genişleme planını şekillendiren üç önemli unsur arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim