• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Etihad Airways iş seyahati için en iyi hava yolu seçildi

Etihad Airways iş seyahati için en iyi hava yolu seçildi
Etihad Airways, Buying Business Travel Magazine tarafından düzenlenen 2016 İş Seyahati Ödülleri’nde (Business Travel Awards 2016) “İş Seyahati İçin En İyi Havayolu” seçilerek, ödül listesine bir yenisini daha ekledi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, Buying Business Travel Magazine tarafından düzenlenen 2016 İş Seyahati Ödülleri’nde (Business Travel Awards 2016) “İş Seyahati İçin En İyi Havayolu” seçilerek, ödül listesine bir yenisini daha ekledi. İş Seyahati Ödülleri, bağımsız bir jüri tarafından sektörde sıra dışı başarılara imza atan kurum ve bireylere veriliyor. Etihad Airways ise bu prestijli ödüle, Airbus A380 ve Boeing 787 Dreamliner uçaklarında bulunan devrim niteliğindeki kabin ve hizmetlerinin yanı sıra, modern Airbus A330/ A340 ve Boeing 777 ailesi ile almaya layık görüldü.

Etihad Airways İngiltere Genel Müdürü James Harrison ödül ile ilgili yaptığı açıklamada İngiltere’nin Etihad Airways için çok önemli bir pazar olduğuna değinerek, “Bu yıl, Londra Heathrow Havalimanı’ndan A380 ile gerçekleştirdiğimiz uçuşlarımızı günde 3 sefere çıkarıyoruz” dedi.

Etihad Airways, konukları için uçak seyahatinin her anını dünya standartlarında bir anlayış ile donatarak, lider otel ve restoranlarda sunulan hizmetleri örnek alıyor. Havayolunun Airbus A380 filosunda bulunan The Residence kabinlerindeki kişiye özel yardımcılar, First Class kabininde hizmet veren “Şefler”, Business Class’ta hizmet veren “Yeme – İçme Müdürleri”, çocukları ile seyahat eden ailelere yardımcı olan “Uçan Dadılar” da havayolunun, bu taahhüdünün göstergesi olarak ön plana çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim