• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Etihad Airways'e 'Dünyanın Lider Havayolu' ödülü

Etihad Airways'e 'Dünyanın Lider Havayolu' ödülü
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, Dünya Seyahat Ödülleri’nde “Dünyanın Lider Havayolu” ödülünün yanı sıra 3 ödüle daha layık görüldü.

Etihad Airways, her yıl düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri - World Travel Awards (WTA) kapsamında yedinci defa üst üste “Dünyanın Lider Havayolu” seçildi. Etihad Airways, aynı gece layık görüldüğü “Dünyanın Lider First Class”ı, “Dünyanın Lider Kabin İçi Eğlencesi” ve “Dünyanın Lider Kabin Ekibi” unvanları ile de ödüllerine yenilerini ekledi. Etihad, yeni ürün ve kabin içi hizmetleri ile dünyanın en yenilikçi ve özelleştirilmiş ticari uçakları olan Airbus A380 ve Boeing 787 Dreamliner’ın hizmet vermeye başladığı, aynı zamanda yeni üniforma ve marka kimliğinin lanse edildiği 2015 yılını bu dört ödül ile başarılı bir şekilde kapadı.

Etihad Airways Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner konuyla ilgili olarak, “Etihad Airways’in uçmayı yeniden tasarlama konusunda duyduğu bağlılık, bizi bu yıl da sektörün en önemli ödülleri ile buluşturdu. Üst üste yedinci yıl layık görüldüğümüz “Dünyanın Lider Havayolu” ödülü, genç şirketimizi, yenilikçilik, misafirperverlik ve tarz anlamında küresel bir lider yapma çabalarımızın karşılığı niteliğindedir. Çalışmalarımızı sürdürürken, en iyi çalışanlar ile en iyi ürün ve teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Fas’ta düzenlenen ödül töreni, sektörün önde gelen isimleri ve uluslar arası medya mensuplarının katılımı ile gerçekleşti. Değerlendirme sürecinde, havayolunun lüks seyahate duyduğu bağlılık ve 21. yüzyılda hizmet veren bir havayolunu yeniden tanımlama tutkusu göz önünde bulunduruldu.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim