• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Etihad Airways’ten limanda check-in kolaylığı

Etihad Airways’ten limanda check-in kolaylığı
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, Abu Dabi’nin yeni açılan kruvaziyer limanında check-in hizmeti sunarak kruvaziyer yolcularına büyük bir kolaylık sunuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal hava yolu şirketi Etihad Airways, Abu Dabi’nin yeni açılan kruvaziyer limanında check-in hizmeti sunarak kruvaziyer yolcularına büyük bir kolaylık sunuyor. 15 check-in kontuarının bulunduğu terminalde Etihad Airways, yolculara gemiden inmeden ve hava alanına gitmeden gümrük ve göçmenlik işlemlerini yapabilecekleri bir check-in hizmeti sağlıyor. Limanda yer hizmetlerinin birçoğu da Etihad Airways ve Hala Abu Dabi tarafından gerçekleştiriliyor.

Biletlerini 23 Aralık 2015 ve 4 Ocak 2016 tarihleri arasında satın alan Etihad Airways konukları ise Ekonomi sınıfında 327 Dolar’dan ve Business Class’ta 1,070 Dolar’dan başlayan fiyatlarla Abu Dabi ve Dubai’ye gidiş-dönüş seyahat etmenin tadını çıkarıyor.*

Etihad Airways ayrıca, MSC Cruises işbirliği ile Basra Körfezi civarında lüks kruvaziyer deneyimini yaşamak isteyen tüm yolcular için özel bir Fly-Cruise paketi tasarladı. MSC Cruises’un gemisi MSC Musica, 3 Nisan 2016 tarihine kadar bölgede hizmet verecek. 2.500 yolcu kapasiteli MSC Musica; Abu Dabi’den kalkarak, Khor Fakkan, Muscat ve Khasab ve Dubai’ye uğrayan bir haftalık turlar gerçekleştiriyor. Etihad Airways’in Abu Dabi merkezli destinasyon yönetimi birimi Hala Abu Dabi de online veya gezi esnasında satın alınabilen sekiz özel tur sunuyor. Abu Dabi kıyılarında yapılan bu gezi ve turlarda konuklara deneyimli rehberler eşlik ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim