• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Etihad duraklarına Marina Mall’ı da ekledi

Etihad duraklarına Marina Mall’ı da ekledi
Etihad, Dubai şehir merkezi ile Abu Dabi Uluslararası Havalimanı arasında lüks otobüs servisi sağlayan Etihad Express’in duraklarına Marina Mall’ı da ekledi.

Etihad duraklarına Marina Mall’ı da ekledi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Dubai şehir merkezi ile Abu Dabi Uluslararası Havalimanı arasında lüks otobüs servisi sağlayan Etihad Express’in duraklarına Marina Mall’ı da ekledi.

Denizaşırı konukları için Dubai’yi çok daha ulaşılabilir hale getiren Etihad, Marina Mall’un yanı sıra Chelsea Towers’ın önünden gerçekleştirdiği servislere de devam ediyor. Uçuştan 6 ile 24 saat öncesinde Chelsea Towers durağından check-in yapma ve bagaj teslim etme olanağı sunan Etihad, Marina Mall durağından servise binen konukları için ise ücretsiz otopark hizmeti sağlıyor.

Günde 10 sefer gerçekleştirilen servisler; ergonomik tasarımlı koltuklar ile özel havalandırma ve kişisel eğlence sistemlerine sahip lüks Mercedes-Benz otobüslerle yapılıyor. Dubai’deki kalkış noktalarından Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’na yaklaşık 45 dakikada ulaşan Etihad Ekspres servislerinden Etihad ile uçmayan yolcular da makul bir ücret karşılığında faydalanabiliyor.

Etihad’ın lüks transfer hizmetleri seyahatleri kolaylaştırıyor...

Etihad, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’ndan Dubai’nin yanı sıra Al Ain şehrine de lüks otobüs servisi hizmeti sunuyor. Şirket öte yandan Abu Dabi Uluslararası Havaalanı’na uçan bütün premium yolcuları için BAE içindeki diledikleri bir noktaya özel şoförlü ulaşım hizmeti sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim