• BIST 9789.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Etihad, lüks konaklama hediye ediyor

Etihad, lüks konaklama hediye ediyor
Mayıs ayında başlayan kampanya 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

ETIHAD ile busıness veya fırst class uçanlara Abu Dabi ve Dubai’de lüks konaklama hediye

Mayıs ayında başlayan kampanya 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, başlattığı çok ozel kampanya ile, Abu Dabi ve Dubai’ye uçan ya da transit geçen Diamond First Class ve Pearl Business Class konuklarına kahvaltı ve özel araç transferi de dahil olmak üzere lüks otellerde 2 veya 3 gece ücretsiz konaklama hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak için 31 Ağustos 2011 tarihine kadar gidiş–dönüş bilet alinarak uçuştan 72 saat önce etihad.com/complimentarynights adresindeki rezervasyon formunun doldurulması yeterli oluyor. Otel rezervasyonu ve Etihad biniş kartını gösteren First Class yolcuları Abu Dabi’deki Yas Hotel Fairmont Bab Al Bahr InterContinental ve Dubai’deki Pullman Mall of the Emirates Fairmont otellerinde 3 gece, Business Class yolcuları ise Abu Dabi’deki Crowne Plaza Yas Island Park Rotana ve Dubai’deki Novotel WTC Bonnington Rose Rayhaan otellerinde 2 gece ücretsiz konaklayabiliyor.*

Etihad yolcuları için BAE vizesi almayı kolaylaştıran TT Services’e 0216 349 55 90 – 0216 444 00 84 numaralı telefonlardan ve ttsuaevisas.com adresinden ulaşılabiliyor.

“essential abu dhabi” fırsatları da sürüyor

Etihad, Abu Dabi’ye uçan konuklarına, yıl başında başlattığı “essential abu dhabi” kampanyası kapsamında çok özel fırsatlar sunmaya da devam ediyor. Özel indirimlerden Etihad uçuşundan aldıkları biniş kartlarını gösteren tüm yolcular 7 gün süre ile faydalanabiliyor.

30 Hazirana kadar sürecek kampanyanın ikinci etabında, BAE’nin en büyük tema parkı Hili Fun City Al Ain’da ve vahşi doğanın misafirlerini ağırlayan Abu Dhabi Wild Life Center’da birçok indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca dünyanın en büyük kapalı eğlence parkı Ferrari World Abu Dhabi’ye Pazar, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yanında velisiyle giren bir çocuk için ücret ödenmiyor. Kampanyanın detayları ve Haziran sonrası fırsatları ile ilgili tüm bilgiler essentialabudhabi.com adresindeki internet sitesinden edinilebiliyor.

*Kampanya uçuş ve otel müsaitliğine bağlı olmakla birlikte tek yön biletler, codeshare uçuşlar, cocuk ve bebek indirimli biletler ve Etihad Guest milleriyle alınan biletler kampanyaya dahil değildir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim