• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Etihad'tan çok özel Ramazan fırsatları

Etihad'tan çok özel Ramazan fırsatları
Etihad, Ramazan ayı boyunca Abu Dabi ve Dubai’ye uçacak konuklarına çok özel fırsatlar sunuyor.

ETIHAD’TAN ÇOK ÖZEL RAMAZAN FIRSATLARI!

Etihad, Ramazan ayı boyunca Abu Dabi ve Dubai’ye uçacak konuklarına çok özel fırsatlar sunuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Ramazan’da Coral Ekonomi Class konuklarını Abu Dabi ve Dubai’ye tüm vergiler dahil servis ücreti hariç gidiş-dönüş 345 Avro’dan başlayan fiyatlarla uçuruyor.

Dubai’ye seyahat eden yolcular, lüks otobüs servisi Etihad Express ile Abu Dabi Havalimanı’ndan Dubai Marina Mall (Jumeirah bölgesi) ve Chelsea Towers’a (Dubai merkezi) karşılıklı olarak düzenlenen seferlerle istedikleri noktaya yaklaşık 45 dakikada ulaşabiliyor. Eylül ayında da geçerli olacak kampanyanın rezervasyon ve biletleme işlemlerinin uçuştan 3 gün önce yapılması gerekiyor.

Etihad Ramazan ayını kapsayan bir diğer kampanyasında da 31 Ağustos’a kadar Abu Dabi ve Dubai’ye uçan ya da transit geçen Diamond First Class ve Pearl Business Class konuklarına kahvaltı ve özel araç transferi de dahil olmak üzere lüks otellerde 2 veya 3 gece ücretsiz konaklama hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak için 31 Ağustos 2011 tarihine kadar gidiş – dönüş bilet alınarak uçuştan 72 saat önce etihad.com/complimentarynights adresindeki rezervasyon formunun doldurulması yeterli oluyor. Otel rezervasyonu ve Etihad biniş kartını gösteren First Class yolcuları Abu Dabi’deki Yas Hotel Fairmont Bab Al Bahr InterContinental ve Dubai’deki Pullman Mall of the Emirates Fairmont otellerinde 3 gece, Business Class yolcuları ise Abu Dabi’deki Crowne Plaza Yas Island Park Rotana ve Dubai’deki Novotel WTC Bonnington Rose Rayhaan otellerinde 2 gece ücretsiz konaklayabiliyor.*

Etihad uçuşları için rezervasyon ve satış işlemleri www.etihad.com adresindeki web sitesi üzerinden ya da şirketin İstanbul ofisi (0212 326 86 26 - isttkt@etihad.ae ) aracılığıyla yapılabiliyor. Öte yandan Etihad konukları için BAE vizesi almayı kolaylaştıran TT Services’e 0216 349 55 90 – 0216 444 00 84 numaralı telefonlardan ve ttsuaevisas.com adresinden ulaşılabiliyor.

* Kampanya uçuş ve otel müsaitliğine bağlı olmakla birlikte tek yön biletler, codeshare uçuşlar, cocuk ve bebek indirimli biletler ve Etihad Guest milleriyle alınan biletler kampanyaya dahil değildir.

Etihad Havayolları Hakkında

Etihad Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti olan Abu Dabi merkezli ulusal bir havayolu şirketidir. Etihad şu anda Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya’da 65'in üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Daha detaylı bilgiye şirketin www.etihad.com adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim