• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Etstur, turizm sektöründe birinci oldu

Etstur, turizm sektöründe birinci oldu
Türkiye’de ilkleri hayata geçiren, lider tur operatörü Etstur, Capital dergisinin gelenekselleşen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında turizm sektöründe birinci oldu.

ETSTUR’A İKİ ÖNEMLİ ÖDÜL

Türkiye’de ilkleri hayata geçiren, lider tur operatörü Etstur, Capital dergisinin gelenekselleşen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında turizm sektöründe birinci oldu. Ayrıca SKAL International İstanbul Kulübü tarafından da “En Başarılı İç Turizm Acentesi” seçildi.

Türkiye’nin lider turizm firması Etstur iki önemli ödüle layık görüldü. Capital Dergisi’nin dünyaca ünlü araştırma kuruluşu GfK’nın Türkiye ofisine yaptırdığı araştırma sonucunda, turizm kategorisinde Etstur birinci oldu. Bu yıl 11'incisi düzenlenen ve 500’ün üzerinde şirketten 1.321 iş dünyası temsilcisinin yanıtladığı anket sorularına dayanılarak belirlendi. Ödül alan şirketler arasında Türkiye’nin en beğenilen şirketi olan Etstur, sektöre getirdiği ‘ilk’ler ve sürekli yükselen başarı grafiğiyle dikkat çekti.

Diğer ödül ise, SKAL International İstanbul Kulübü tarafından verildi. SKAL üyeleri, Etstur’u “En Başarılı İç Turizm Acentesi” seçti. 06 Aralık Pazartesi akşamı gerçekleştirilen törende Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ödülü Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Vedat Bayrak’tan aldı.

Ödüllerle ilgili açıklama yapan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy “Güzel geçen bir yılı bitirmeye, sektörde başarılarla geçen 20. Yılımızı kutlamaya hazırlanırken iki önemli ödül kazandık. İş ve turizm dünyası için büyük önem taşıyan ve profesyonellerin beğenisini yansıtan bu iki ödülü hak etmemiz ve Etstur olarak turizm sektöründe en üstte yer almamız bizim için çok gurur verici” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim