• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Evergreen Grup'tan çifte adlandırma töreni

Evergreen Grup'tan çifte adlandırma töreni
EVER LIBERAL ve EVER LISSOME adlı iki adet L-tipi konteyner gemisini teslim almaya hazırlanan Evergreen Grup, gemilerin adlandırma törenini gerçekleştirdi.

Dünyanın önde gelen konteyner operatörlerinden Evergreen, EVER LIBERAL ve EVER LISSOME adlı iki adet L-tipi konteyner gemisini teslim almak üzere olduğunu açıkladı.

Evergreen Grup'un 8.452 TEU'luk gemisi EVER LIBERAL'in adlandırma töreni, 9 Mayıs 2014 tarihinde Evergreen Grup'un İkinci Başkan Yardımcısı Bronson Hsieh'in katılımıyla Güney Kore'de bulunan Samsung Tersanesi'nde gerçekleştirildi. Halat kesme törenine ise Evergreen Marine Corporation'dan Bayan C.H. Chang eşlik etti.

Evergreen Denizcilik'e ait 334.8 metre uzunluğa ve 45.8 metre genişliğe sahip EVER LIBERAL adlı geminin bünyesinde 942 adet soğutucu reefer bulunuyor. Gemi eski bir gemi ile yer değiştirerek Evergreen'in Uzak Doğu-Avrupa hattına katılacak.

Tayvan merkezli CSBC Corporation Şirketi'nin inşa ettiği EVER LISSOME için 13 Mayıs'ta düzenlenen adlandırma töreni Evergreen Grup'un Başkan Yardımcısı Raymond Lin'in katılımıyla Kaohsiung tersanesinde gerçekleştirildi. 8.508 TEU'luk geminin halat kesme töreni Evergreen Tayland Nakliye Acentesi Başkanı Nivat Changariyavong'un eşi Aphinya Changariyavong tarafından yapıldı.

Evergreen Marine'in satın aldığı 334.8 metre uzunluğa ve 45.8 metre genişliğe sahip EVER LISSOME adlı gemide 948 adet soğutucu reefer bulunuyor. Gemi 15 Mayıs tarihinde teslim edildikten sonra Süveyş Kanalı üzerinden hareketle Evergreen'in Asya- Amerika Doğu Yakası hattına katılacak.

Her iki gemi de alternatif güç motorları, balast suyu arıtma sistemi ve çevreci dizayna sahip elektronik kumandalı yakıt enjeksiyonlu motorlarla donatıldı.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim