• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Evyapport otomasyonu GullsEye emanet

Evyapport otomasyonu GullsEye emanet
GullsEye Terminal İşletim Sistemi yazılımını geliştiren SoftTech ile Evyapport arasındaki anlaşma, SoftTech Genel Müdürü Levent Berkman ile Evyapport Genel Müdürü Sıtkı Tankurt arasında imzaladı.

Evyapport, liman operasyonunu GullsEye yazılımı ile yürütecek. GullsEye Terminal İşletim Sistemi yazılımını geliştiren SoftTech ile Evyapport arasındaki anlaşma, SoftTech Genel Müdürü Levent Berkman ile Evyapport Genel Müdürü Sıtkı Tankurt arasında imzalandı.

Türk limanları, modern dünya limanları ile arasındaki farkı hızla kapatıyor. Türkiye’nin lokomotif limanları arasında bulunan Evyapport’ta tüm işlemlerin sevk ve idaresinin 3D gerçekleştirileceği bir sisteme geçişin ilk adımı atıldı. Limanın tüm yük hareketlerinin tek bir noktadan yönetilmesine imkan sağlayan GullsEye Terminal İşletim Sistemi, TÜBİTAK TEYDEB desteği ile bir AR-GE projesi olarak, İTÜ Teknokent’te, SoftTech yazılım ekiplerince geliştirildi. GullsEye’ın Optimizasyon modülü konusunda, İTÜ’lü öğretim üyeleri ile birlikte çalışılarak, akademik bilgi birikiminin limancılık endüstrisine aktarılması sağlandı.

GullsEye (Martı Gözü), adını 3D modülünden alıyor. GullsEye 3D modülü ile limanlar, online olarak tüm detaylarıyla, dünyanın her yerinden adeta limanın içerisinde gezinir gibi izlenebiliyor. GullsEye’ı rakip ürünlerden farklı kılan bir diğer özellik ise optimizasyon modülüdür. Optimizasyon modülü ile aktarım adetleri minimize edilip; kapı girişten, yükleme ve tahliyeye kadar tüm operasyonlar için son derece gelişmiş algoritmalarla otomatik planlama yapılabilmektedir.

Evyapport ile SoftTech arasında yapılan anlaşmalara göre, Evyapport limanında yapılacak uyarlama ve test çalışmalarının ardından GullsEye Terminal İşletim Sistemi, 1 yıl içerisinde limana entegre edilecek.

EVYAPPORT HAKKINDA

2003 yılında Evyap Sabun, Yağ, Gliserin San. A.Ş. bünyesinde sabun üretimi için gerekli olan hammaddenin depolanması ve transferi gibi lojistik sürece destek vermek amacıyla kurulan liman, bugün grup şirketleri arasında çok önemli bir yere sahip ve Türkiye sanayisinin ihtiyaçlarını karşılayan önemli bir yatırım halini almış durumdadır. Konteyner ve tank terminali alanlarında faaliyet gösteren Evyapport, bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve dünyanın birçok ülkesine hizmet verdiği çeşitli konteyner hatları ile bağlantı sağlama imkânına sahiptir.

Evyapport, Türkiye sanayisinin kalbinde tamamı gümrüklü 265.000 m2 alan üzerinde, 935 m yanaşma yeri ve 16 m su derinliği ile kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına, en hızlı şekilde, üstün kalitede, çağdaş liman işletmeciliği anlayışı çerçevesinde, gelişmiş teknolojiyi kalifiye insan gücüyle birleştirerek cevap veren Evyapport, Türkiye ekonomisinde kilit rol oynayan İstanbul, Kocaeli ve Adapazarı gibi endüstri merkezlerine ortalama 30 km uzaklıktaki konumu ile öne çıkmaktadır.  İzmit Körfezi’nin kapalı yapısı ile doğal korunaklı bir liman olan Evyapport’ta kesintisiz olarak 365 gün gemi yanaşma – kalkma hizmeti verilebilmektedir.

SOFTTECH HAKKINDA

SoftTech, Türkiye İş Bankası’nın dolaylı iştiraki olup, 730’dan fazla çalışanı ile Türkiye’nin en büyük yazılım şirketlerinden biridir. İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2012 Araştırması sonuçlarına göre SoftTech, Sektörel Yazılım Türkiye Merkezli Üretici Kategorisi Birincisi’dir.

Gerçekleştirdiği büyük ölçekli projeler, marka değeri ve saygınlığı ile ulaştığı konumu daha da güçlendiren SoftTech, büyümesini; bankacılık ve kredi kartı uygulamaları, liman otomasyonu, gayrimenkul yatırım ortaklığı uygulaması, CRM, akıllı kart uygulamaları, akıllı kalem uygulamaları, mobil uygulamalar, inovatif uygulamalar, doküman, yazışma ve süreç yönetimi gibi birbirinden farklı alanlarda yeni projelerle sürdürürken, bu büyüklükteki bir organizasyonun gereklerine uygun şekilde etkin ve daha güçlü bir organizasyonel yapılanma ile çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak: www.7deniz.net

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim