• BIST 9548.09
  • Altın 2494.418
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.537
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Exxon Mobil'den denizci adaylarına destek

Exxon Mobil'den denizci adaylarına destek
Karadeniz'de petrol arama çalışmalarını sürdüren ABD'li Exxon Mobil şirketi, Kastamonu'nun İnebolu ilçesindeki Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'ne 70 bin lira değerinde eğitim malzemesi bağışladı.

Exxon Mobil'den denizci adaylarına destek

Karadeniz'de petrol arama çalışmalarını sürdüren ABD'li Exxon Mobil şirketi, Kastamonu'nun İneboluilçesindeki Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'ne 70 bin lira değerinde eğitim malzemesi bağışladı. 

Faaliyet gösterdikleri yerlerde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Exxon Mobil, 70 bin lira değerindeki ders malzemeleri, 
Denizcilik sektörüne eleman yetiştiren İnebolu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne tutanakla teslim etti. 

Liseye 
kazandırılan 116 kalem eğitim malzemelerinin arasında 3 bilgisayar, 3 projeksiyon cihazı, can simitleri, paraşütlü işaret fişekleri, dalış giysisi, ısı korumalı tulum, işaret ve flamalar, acil kaçış nefes alma cihazı, ilk yardım malzemeleri, özen bandajlar, sedye, manken, hidrometre, oksi-asetilen kaynağı, lehim makinesi, güverte makineleri, çeşitli valfler, buhar tutucular, boru işçiliği gereçleri, yalpametre, bamometre, gemi ve yat modelleri, makine jurnali, dümen dolabı, dört zamanlı dizel makinesi, büyüteç, dürbün, can salı ve hidostatik kilidi de bulunuyor. Gönderilen malzemelerin arasında yangın tatbikat üniteleri de maddi değeriyle önemli yer tutuyor. 

İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yaşar, 2008 yılında açılan İnebolu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nde ihtiyaç duyulan malzemelerin temin edilmesiyle öğrencilere daha sağlıklı bir eğitim verileceğini vurgulayarak, Exxon Mobil şirketi yetkililerine teşekkür etti. 

Okul müdürü Mehmet Kösem de eğitim malzemelerinin öğrencilerin kullanımına sunulacağını ve malzemeler için Vali Bektaş ve Exxon Mobil yetkililerin katılımıyla tören düzenlenmesinin planlandığını kaydetti. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim