• BIST 9707.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

ExxonMobil Türkiye'den dev kampanya

ExxonMobil Türkiye'den dev kampanya
Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı üreticisi ExxonMobil, Asaş Filtre ile birlikte büyük bir kampanyaya ev sahipliği yapıyor. Asaş Filtre ve Mobil, “Fullset Kampanyası” ile müşterilerine armağanlar dağıtıyor.

ExxonMobil Türkiye, dev bir kampanyaya imza atıyor

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı üreticisi ExxonMobil, Asaş Filtre ile birlikte büyük bir kampanyaya ev sahipliği yapıyor. Asaş Filtre ve Mobil, “Fullset Kampanyası” ile müşterilerine armağanlar dağıtıyor.

10 Kasım’da başlayan kampanya, 7 Mart 2011 tarihinde sona erecek. Kampanya kapsamında, 1 adet dizel Toyota Corolla (Comfort Paket), 5 adet Toshiba LCD TV (40 inch) ve 10 adet Nokia cep telefonu sahiplerini bulacak. İçinde hava, yağ, yakıt ve polen filtresi ve 4 litrelik Mobil 1 tam sentetik motor yağı bulunan setin beraberinde kazanacağınız çekiliş kartını kazıyarak, içindeki şifreyi, adınızı, soyadınızı, adresinizi, yaşınızı ve plakanızı aralarında birer boşluk bırakarak 1579’a gönderebilirsiniz. Ürün seti, yetkili satış noktalarında bulunuyor. Her yeni ürün seti ile çekilişe yeniden katılarak, kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

“Fullset Kampanyası”nın çekilişi 10 Mart 2011 tarihinde yapılacak ve sonuçlar 11 Mart 2011’de açıklanacak. Kampanya duyurusu, radyo kanallarında da özel bir jingle ile yapılacak. Tüm taksi kullanıcılarına SMS ile duyurulacak kampanyanın detayları www.fullset.com adlı web sitesinden de takip edilebilecek.

www.fullset.com
www.mobil1.com.tr

Mobil Oil Türk A.Ş.
1905 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren Mobil Oil Türk A.Ş. müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle performans, yenilik ve uzmanlıkta önde gelen firma konumunu sürdürüyor. Havacılık ve uzay teknolojisinden, Formula 1 yarışlarına kadar tüm uygulamalarda kullanılan Mobil ürünlerinin performansı, şirketin yağ teknolojisindeki gücünün bir göstergesi. Yağ teknolojisindeki Ar-Ge kaynakları ve dünyanın önde gelen ekipman üreticileri ile yaptığı işbirliği sayesinde, benzeri bulunmayan önemli keşiflere imza atan Mobil Oil Türk, uzman kadroları ile uygulamalarda üretkenliği, verimliliği ve performansı artıracak çözümler sunuyor.

Mobil 1
Mobil 1, araştırma ve geliştirmeye önem veriyor. Teknik özellikleri ile yağ teknolojisi ve endüstrisinde yeni standartlar yaratmak için geliştirilen tam sentetik motor yağı Mobil 1, 1973 yılında dünya pazarına sunuldu. Yağ teknolojisine katkı sağlayan özellikleriyle çalışmalarına devam eden Mobil 1, sahip olduğu özellikleri ile dünyanın en prestijli otomobil markaları tarafından ilk dolum yağı olarak tercih ediliyor. Mobil 1, iyi bir performans sağlamak amacıyla, yüksek temizleme gücü, normal ve zorlu şartlarda motoru koruma, yakıt tasarrufu sağlayıp motorun ömrünü uzatma, sürtünmeyi azaltma ve düşük sıcaklıklarda bile akışkanlığını koruma gibi teknik özellikler sunuyor. Bu özellikleri ile dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilen en önemli ve ünlü yarışların teknoloji ortağı olarak tercih ediliyor. Mobil 1, pazara sunulduğundan bu yana daha iyi performans sunabilmek için kendini hep yeniledi ve yenilemeye devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim