• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

EY-MET Nakliyat da DAF ve TIRSAN dedi

EY-MET Nakliyat da DAF ve TIRSAN dedi
DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile EY-MET Nakliyat 10 adet DAF XF 105.460 aracını teslim aldı.

EY-MET Nakliyat da DAF ve TIRSAN dedi

DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile EY-MET Nakliyat 10 adet DAF XF 105.460 aracını teslim aldı.

Teslimat töreni DAF-Tırsan Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen, DAF-Tırsan Satış Müdürü Lale Bayoğlu ve DAF-Tırsan Gaziantep Bölgesi Satış Şefi Ömer Şanlı ve EY-MET Petrol Nak. Gıda İnş. Kuyumculuk San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Methi Tayşun’un katılımı ile gerçekleşti.

EY-MET Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Methi Tayşun teslimat töreninde yaptığı açıklamada DAF araçlarına ve DAF-Tırsan Otomotiv’in hizmetlerine duyduğu güveni dile getirdi. ‘EY-MET Nakliyat olarak her zaman daha iyisini hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda DAF-Tırsan Otomotiv ile çalışmak bize güven vermektedir. Satış ve satış sonrası hizmet kalitesi yola güvenle çıkmamızı sağlamaktadır. Geniş servis ağları hareket kabiliyetimizi oldukça genişletmektedir. Ayrıca, DAF’ın marka değeri ve araç performansı bizim DAF araçlarını tercih etmemizde en önemli etken olmuştur’ dedi.

Methi Tayşun, DAF-Tırsan Otomotiv ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyetin bir göstergesi olarak 17 adet yeni DAF aracı filosuna eklemek için DAF-Tırsan Otomotiv ile yeni bir anlaşma yaptıklarını açıkladı.

EY-MET Nakliyat’ın filosunda 128 adet Tırsan treylerden bulunmaktadır. EY-MET Nakliyat, başta Irak olmak üzere Avrupa ve diğer uluslararası pazarlara gıda ve inşaat ürünleri taşımacılığı yaparak büyüyen filosu ile müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede karşılamaya devam etmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim