• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Eylül ayında Marmaris'e turist yağacak

Eylül ayında Marmaris'e turist yağacak
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan limana Eylülayında 8 kruvaziyer gemisi 13 sefer düzenleyip 26 bin yabancı turisti getirerek esnafın yüzünü güldürmeye devam edecek.

Eylül ayında Marmaris'e turist yağacak

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan limana Eylülayında 8 kruvaziyer gemisi 13 sefer düzenleyip 26 bin yabancı turisti getirerek esnafın yüzünü güldürmeye devam edecek. 

Marmaris Liman İşletme Anonim Şirketi'nden yapılan yazılı açıklamada, Eylül ayında Marmaris'e 8 kruvaziyer gemisinin 13 sefer düzenleyeceği ve bu seferlerde 26 bin yabancı turistin Marmaris'e geleceği kaydedildi. Kapalı Çarşı, Kordon ve Ulusal Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan esnafın yolunu gözlediği yolcu gemilerinden Aida Diva, en fazla yolcuyu getirecek. Aida Diva, yapacağı 3 seferde 7 bin 500 kişiye Marmaris'e taşıyacak. 

Şubat-Ağustos arasında 89 gemi seferi ile 140 bin yabancı turisti ilçeye getiren Marmaris Liman İşletme Anonim Şirketi, Eylül ayında da Kuzey Avrupa başta olmak üzere, ABD ve Uzakdoğu ülkelerinden turist getiriyor. Yıl sonuna kadar gemi trafiğinin devam edeceğini bildiren Marmaris Liman İşletme Anonim Şirketi Müdürü Şükrü Tugay, "Yurt dışı kruvaziyer fuarları ve yerinde tanıtım ile geçen yıla göre gemi seferlerinde yüzde 18, turist sayısında da yüzde 27 artışı yakaladık. Bu sektörde gemilerin artması ve doldurmak için fiyatların aşağı çekilmesiyle talep artışı yaşandı. Yılbaşının yaklaşmasıyla Ekim, Kasım ve Aralık dönemlerde 40 yaş ve üstü zengin turistler alışveriş için ilçemizi tercih edeceklerdir" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim