• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Eyüboğlu Nakliyat, 5 adet DAF satın aldı

Eyüboğlu Nakliyat,  5 adet DAF satın aldı
Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN’ın bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ yeni yılda teslimatlarına hız kesmeden sürdürüyor.

Eyüboğlu 5 adet DAF satın aldı

Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN’ın bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ yeni yılda teslimatlarına hız kesmeden sürdürüyor. DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ, Eyüboğlu Şirketler Grubu’na ait Eyüboğlu Nakliyat’a 5 adet DAF CF 85.410 çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Araç parkında 150 TIRSAN treyler bulunan
Eyüboğlu Nakliyat bu kez 5 adet DAF satın aldı

Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN’ın bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ yeni yılda teslimatlarına hız kesmeden sürdürüyor. DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ, Eyüboğlu Şirketler Grubu’na ait Eyüboğlu Nakliyat’a 5 adet DAF CF 85.410 çekici teslimatı gerçekleştirdi. Teslimat töreni TIRSAN’ın Samandıra tesislerinde TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Eyüboğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eyüboğlu katıldı.

Sadece araç satmıyoruz dostluğumuzu da ortaya koyuyoruz

Teslimat töreninde bir konuşma yapan TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eyüboğlu Şirketler Grubu ile uzun yıllardır dostluğa dayanan bir iş ilişkilerinin olduğunu belirterek, Eyüboğlu Nakliyat’ın bünyesinde 150 treylerin tamamının TIRSAN olduğunu ifade etti. Nuhoğlu, biz müşterilerimize sadece araç satmıyoruz. Aynı zamanda dostluğumuzu ortaya koyuyoruz. Satılan her TIRSAN ve DAF’ın arkasında kişisel olarak Çetin Nuhoğlu olarak ben duruyorum” dedi. Nuhoğlu, Eyüboğlu Nakliyat’ın ayrıca Ocak ayı sonunda 5 adet TIRSAN Mega Maksima treyler alacağını açıkladı.

İşletme maliyetlerinde en avantajlı markalar TIRSAN ve DAF’tır

Teslimat töreninde bir konuşma yapan TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, DAF’ın Avrupa’da pazar lideri çekici markası olduğunu hatırlattı. DAF çekicilerin 1.6 milyon kilometre motor ömrüne sahip olduğuna dikkat çeken Nuhoğlu, “İşletme maliyetlerinde en avantajlı, 5 yılda en ucuz maliyete sahip araçlar kesinlikle DAF ve TIRSAN markalarıdır” diye konuştu.

Eyüboğlu’nun bünyesindeki 150 treylerin tamamı TIRSAN

Eyüboğlu Nakliyat’ın bünyesinde 150 çekici ve 150 treyler olduğunu söyleyen Eyüboğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eyüboğlu, 5 adet DAF çekici alırken, DAF’ın sağlamlığı, yüksek ikinci eli ve düşük işletme maliyetlerinin tercihlerini DAF’tan yana kullanmalarını sağladığını ifade etti. Eyüboğlu, “Sahibi olduğumuz treylerlerin tamamı TIRSAN’dır. Satın aldığımız 5 adet DAF çekici ile birlikte bünyemizdeki DAF sayısı 20’ye çıktı” dedi.

50 dönümlük TIR garajımız var

Eyüboğlu Nakliyat’ın taşımalarını ağırlıklı olarak Avrupa’ya gerçekleştirdiğini kaydeden Eyüboğlu tekstil ve kuru yük taşımacılığı yaptıklarını belirtti. Firmalarının merkezinin Büyükçekmece’de olduğunu söyleyen Eyüboğlu, Büyükçekmece’de 50 dönümlük TIR garajına sahip olduklarını belirtti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim