• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Eyüp Bartık, GTO seçimlerine aday oldu

Eyüp Bartık, GTO seçimlerine aday oldu
Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde, meslek grubundan meclise seçilmesi halinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bartık, tarihi Şirehan Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu söyledi. Bartık, seçimlere 2 hafta kala yaptığı adaylık açıklamasında Gaziantep ve GTO üyelerine yönelik mesajlar verdi. Türkiye’nin en büyük odalarından biri olan GTO’nun üye tabanında güçlü bir değişim arzusu olduğunu söyleyen Bartık, inançlı, iddialı ve kararlı olduklarını belirterek, “Öncelikle mensubu olmaktan gurur duyduğum meslek grubumdaki arkadaşlarımın takdiri ile meclis üyeliğine seçilmem halinde, Gaziantep Ticaret Odası yönetimine talibiz. Birlikte başarmak istiyoruz. Daha iyiye ve daha güzele doğru olmak üzere, değişmek ve değiştirmek istiyoruz” dedi.

Eyüp Bartık, hayatının hiçbir döneminde bireysel bir ikbal mücadelesinin olmadığının altını çizerek, “Bu hareket Gaziantep Ticaret Odası’nda değişim, dönüşüm isteyenlerin, mesleğine katkı sağlamak, sektörüne yol göstermek ve şehrinin geleceğine katkı sağlamak isteyenlerin yürüttüğü, gücünü binlerce GTO üyesinden alan bir taban hareketidir. Tüm meslek komitelerinde aynı ilke ve duyguları benimsemiş, sektörlerinde zirveye ulaşmış, şehrimize ve ülkemize değer katan birbirinden başarılı iş adamlarımız var. 
 
Bu hareketin içerisinde hiçbir siyasi ve ideolojik aidiyet olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü biz enerjimizi, ilkelerimizden, hayallerimizden, heyecanımızdan ve Gaziantep sevdamızdan alıyoruz” diye konuştu.
Talip oldukları görevin sorumluluklarını, yüklenmek istedikleri misyonun farkında olduklarını anlatan Bartık, “Bizler bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük, ekmek paramızı bu şehirde kazanıyoruz. Gaziantep’in adını dünyaya duyuran tüm girişimcilerimiz gibi elimizi taşın altına, yüreğimizi iş hayatının tam ortasına koyduk. Gücümüzü bu şehirden, cesaretimizi bu şehrin girişimcilik genlerinden aldık. Allah’ın da izniyle her Gaziantepli girişimci gibi, talip olduğumuz her işi başarır, her zorluğu aşar, hedefimize ulaşırız. Bizler memleketimiz için, odamız için, üyelerimiz için çalışmaya, üretmeye, değer katmaya hazır, dinamik bir ekibiz” şeklinde konuştu.
 
GTO’nun kurumsal bir güce sahip olduğunu ve kişilere bağlı bir kurum olmadığını söyleyen Eyüp Bartık, “115 yıl boyunca hepsi birbirinden değerli başkanlarımız odamıza ve memleketimize hizmet için mücadele etti, fedakarlık yaptı. Hiç bir değişim, odamızı misyonundan geri bırakmadı. Bir öncekinin yerine görev alan her oda başkanımız, bizi bir adım daha ileriye götürdü. Çünkü Gaziantep Ticaret Odası’nın kurumsal gücü, hiç bir dönemde şahıslara bağlı kalmamıştır. Odalarda görev almak zaten bir hizmet yarışıdır. Biz de bugün, bu hizmet yarışında, bizden öncekilerin yaptığı gibi bayrağı devralmak üzere göreve talip olduk” dedi.
 
4 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden Gaziantep Ticaret Odası’nın kenetlenerek ve güçlenerek çıkmasının en büyük arzusu olduğunu söyleyen Eyüp Bartık, “Binlerce GTO üyesinin de bu bilinçle, odasına ve mesleğine sahip çıkacağına, özgür iradeleri ile tercihlerini yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Nihayetinde seçimlerden çıkacak sonucun, her şeyden önce odamız ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim