• BIST 9678.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Eyüp Lojistik, tercihini TIRSAN'dan yaptı

Eyüp Lojistik, tercihini TIRSAN'dan yaptı
2010 yılı içerisinde gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Eyüp Lojistik, TIRSAN’dan 30 adet açık kasa hafif treyleri filosuna kattı.

EYÜP LOJİSTİK, TIRSAN'I TERCİH ETTİ

2010 yılı içerisinde gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Eyüp Lojistik, TIRSAN’dan 30 adet açık kasa hafif treyleri filosuna kattı.

TIRSAN’ın Samandıra’daki tesislerinde yapılan teslimat törenine TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı. Teslimat töreninde konuşan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eyüp Lojistik ile 1995 yılında Gaziantep’te DAF ile başladıklarını, 2003 yılına kadar bayileri olarak hizmet verdiğini ve o tarihten günümüze kadar nakliye sektöründe başarılı işlere imza atan Eyüp Lojistik’le ilişkilerinin sürekli devam ettiğini belirtti. Nuhoğlu konuşmasına şöyle devam etti : “Eyüp Lojistik kendi bölgesinde çok güzel işler yaptı. Özellikle uluslararası nakliye alanında gösterdiği başarı takdire şayan. Eyüp Lojistik, yeni bölgelere açılma konusunda yaptığı çalışmalar ile sektördeki diğer firmalara yol gösterici olmayı başardı. Gaziantep bölgesi ihracatta güçlü, Rusya’da Avrupa’da Ortadoğu’da ve Irak pazarında aktif olan bir bölge olduğundan nakliye şirketlerinin güçlü olması gerekiyor. Böylelikle verimlilik ortaya çıksın, bölgenin ihracatına ve ithalatına destek olunsun. Eyüp Lojistik getirdiği yeni tarzıyla bölge nakliyecisine de öncülük ediyor.”

“TIRSAN’ın arkasında 33 yılın getirdiği deneyim var”

TIRSAN olarak farklı bir anlayışla hizmetlerine devam ettiklerinin altını çizen Nuhoğlu, TAİD verilerine bakıldığında Semi-Treylerde bin 788 tane araç satılırken bin tanesinin TIRSAN tarafından satıldığına dikkat çekti. Ortaya çıkan bu tablonun bir tesadüf sonucu olamayacağını söyleyen Çetin Nuhoğlu, “TIRSAN 1977 yılından beri sektörün içerisinde yer alan bir firma. Geçen bu 33 yıllık deneyim bize çok şey kazandırdı. Hitap ettiğimiz pazarın şartlarını çok iyi biliyoruz. Onların ne istediklerini anlıyor ve ona göre hizmet üretiyoruz. Bize gelip neden böyle oluyor diye sorulduğunda ’Bu bizim işimiz’ diyoruz. Kriz dönemlerinde dâhil müşterilerimize en iyiyi sunmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Bizim bu kadar yüksek satış sağlamamızdaki fark insanların tekrar yatırım yapma aşamasında tercih edilen en önemli nedenlerden biri olmuştur. Yani tırsan hiçbir zaman değer kaybetmeyen, piyasadaki bütün rakiplerinden çok güçlü bir ikinci el ile nakliyecilerin tasarruf aracı olarak duruyor.” Önümüzdeki dönem için farklı projelerinin olduğunu da değinen Nuhoğlu, “Şuan için tek sıkıntımız frigolarda. Frigo’larla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ocak ayında burada frigolarla ilgili planlarımızı açıklayacağız” diye konuştu.

“TIRSAN’a güvenimiz tam”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, TIRSAN’a yıllardır güvendiklerini, TIRSAN’ı seçmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. TIRSAN’ın bildikleri ve güvenduydukları bir marka olduğunu belirten Bartık, “Bu alımı geçen yıl planlamıştık ancak Türkiye’de tedarik konusunda ciddi problem var. İhracat bu sene beklenilenin aksine çok fazla oldu. Firmalar siparişleri karşılayamaz duruma geldi. Bu artışın 2011’de de devam edeceğini düşünüyor ve yatırımlarımızın bu tarihlere kadar sürmesini planlıyoruz. TIRSAN'a güveniyoruz. Eskiden de satıyorduk, güvenmediğimiz malı satmazdık zaten. Yıllardan beri güvendiğimiz bir marka olduğu için de şimdi tercihimizi bu yönde kullandık. Gaziantep, ülke pazarnının altıncı şehri konumunda. Biz daha fazla çalışarak Ankara'yı geçmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: Lojiport

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim