• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Facebook üzerinden Lufthansa erişimi

Facebook üzerinden Lufthansa erişimi
Lufthansa Internet kullanıcılarına ülke seçimi yaparak sosyal medya dünyasına giriş olanağı sağlıyor.

Lufthansa'dan Facebook açılımı

Lufthansa Internet kullanıcılarına ülke seçimi yaparak sosyal medya dünyasına giriş olanağı sağlıyor.

www.facebook.com/lufthansa üzerinden kullanıcılar önce “Bölgeniz” (“Your Area”) seçeneğinden yararlanarak bulundukları ülkeyi belirliyorlar. Müşteriler ülkeyi seçtikten sonra doğrudan Lufthansa'nın yerel Facebook sayfasına ulaşıyorlar. Yolcular söz konusu ülke için bu sayfadan o ülke için geçerli olan etkinlikler ve promosyonlar hakkında seçecekleri dilde bilgi alabiliyorlar. Örneğin Almanya"daki Lufthansa hayranları Facebook aracılığıyla Münih"te düzenlenecek “Oktoberfest” ile ilgili etkinliklere ulaşabiliyorlar. Bu sayfada cazip ödüller kazanılabiliyor, “Oktoberfest” çadırlarında masa düzeni hazırlanabiliyor veya önerilerden yararlanılabiliyor.

Lufthansa Almanya'nın ilk şirketi olarak, yerel sosyal iletişim hizmeti veren foursquare uygulamasıyla işbirliği yapıyor. Bu platform üzerinde üç farklı “Oktoberfest” noktasında check-in yaptıranlar, bir sonraki uçak rezervasyonunda kullanılmak üzere 20 Euro"nun üzerinde değeri olan kupon kazanıyorlar.

Facebook 'a tekrar giriş yapılmış olması sayesinde Lufthansa"nın diğer sosyal iletişim etkinliklerine ulaşım olanakları da genişletilmiş bulunuyor: “Lufthansa” kayıt kartı üzerinden artık Youtube bünyesindeki Lufthansa Kanalı'na ve RenRen, studiVZ, Twitter veya XING profillerine ve Lufthansa'nın “ MySkyStatus.com” uygulamasına ulaşılabiliyor.

Müşterilere sunulan bir diğer gelişmiş hizmeti de Facebook üzerinden kolaylıkla rezervasyon yapabilme olanağı oluşturuyor. Müşteriler www.lufthansa.com adresine gitmeye gerek kalmaksızın doğrudan Facebook üzerindeki Lufthansa Fan Sayfası"ndan seyahat tarihlerini girebiliyorlar. Kullanıcılara doğrudan aktarma ve bilet fiyatı seçenekleri sunuluyor. Bu hizmetler ilk aşamada ABD, Almanya, Hindistan, İsveç, İspanya, İngiltere, Yunanistan, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri"nde sunulmaya başlanacak. Yıl sonuna kadar hizmet kapsamı diğer ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim