• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Falcon 7X tüm dikkatleri üzerine çekiyor

Falcon 7X tüm dikkatleri üzerine çekiyor
Ülkemizde gelişen havacılık sektöründe İş jetleri satışları günümüzde dikkat çekmekte. Fakat tercihler genelde Lüx ve konforlu araçlar üzerine.

İş jetlerinin Prensesi

Ülkemizde gelişen havacılık sektöründe İş jetleri satışları günümüzde dikkat çekmekte. Fakat tercihler genelde Lüx ve konforlu araçlar üzerine. Bu durumda Prenses benzetmesi yaptığımız Dassault Falcon 7X tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Ülkemizde gelişen havacılık sektöründe İş jetleri satışları günümüzde dikkat çekmekte. Fakat tercihler genelde Lüx ve konforlu araçlar üzerine. Bu durumda Prenses benzatmesi yaptığımız Dassault Falcon 7X tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Diğer iş jetlerine göre çok büyük yenilikleri barındıran Falcon 7X ciddi bir uçuş dinamiğine’de sahip. Güvenliği ve konforu en üst düzey seviyede tutan Dassault mühendislik firmasının en gözde ürünü. Bu durumda diğer jetlerdende haliyle çok farkı bulunmakta.

Plansız programsız seyahat esnasında bilmediğiniz bir yere gittiğiniz zaman ortaya çıkan en büyük sıkıntı; sizi aşağıda karşılayacak , kalacağınız yere götürecek organizasyonun olmamasıdır. Fakat Dassault mühendisleri en gelişmiş yenilikçi anlayışı, teknolojiyi kullanarak, Gideceğiniz yerdeki otellerin listesinden, araç kiralama ofislerine kadar her firmanın listesini sunarak daha inmeden plan program yapmanıza imkan sağlıyor.

İş jetlerinin en hızlısı olan Falcon 7X 0.90 Mach hava sürati ve aerodinamik tasarımı itibariyle bir savaş uçağı performansı sergileyebiliyor. Fakat yolculuk sırasında konfordan taviz vermiyor.

İç dizaynı konusunda 5 Yıldızlı lüks otellere parmak ısırtan Falcon 7X ‘de, oyun konsolundan, çalışma masasına, Telefon ve internet hizmetlerine kadar, gökyüzünde akla hayale gelmeyecek özellikleri ile dahi ilgi çeken bir model özelliğini koruyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim