• BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

FC Barcelona Atlantik'i THY ile geçti

FC Barcelona Atlantik'i THY ile geçti
Türk Hava Yolları’nın isim sponsoru olduğu Barcelona US Tour 2011 kapsamında oynayacağı hazırlık maçları için, THY’nin B-777-300 tipi özel uçağıyla Münih’ten direkt uçuşla Washington’a geçti.

FC Barcelona Atlantik'i THY ile geçti

Türk Hava Yolları’nın isim sponsoru olduğu Barcelona US Tour 2011 kapsamında oynayacağı hazırlık maçları için, THY’nin B-777-300 tipi özel uçağıyla Münih’ten direkt uçuşla Washington’a geçti.

THY’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Almanya’da katıldığı hazırlık turnuvasının finalinde ev sahibi Bayern Münih’i 2-0 yenerek şampiyon olarak bitiren FC Barcelona, Türk Hava Yolları’nın isim sponsoru olduğu Barcelona US Tour 2011 kapsamında oynayacağı hazırlık maçları için, THY’nin B-777-300 tipi özel uçağıyla Münih’ten direkt uçuşla Washington’a geçti. Takımın yıldızlarından Pedro Rodriguez Ledesma’ya uçak içinde sürpriz bir doğum günü partisi verilirken, Pedro Türk Hava Yolları tarafından özel olarak hazırlanan pastayı kesti. Yolculuk yerel saat ile 03:40’ta sona erdi.

Barcelona’nın US Tour kapsamında oynacağı maçlar şöyle:

“-30 Temmuz: Barcelona - Manchester United Fedex Field Washington D.C.

-3 Ağustos: Barcelona - CD Guadalajara Miami Sun Life Stadium

-6 Ağustos: Barcelona - Club America Dallas Cowboys Stadium”

-KUPA THY'NİN YILDIZINDAN-

Öte yandan iki futbol devi Manchester United ve FC Barcelona, şampiyonlar ligi finalinden sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek. Washington’da gerçekleşecek maçın sponsorluğunu Türk Hava Yolları yapacak. Türk Hava Yolları, dünyanın en iyi futbol kulüplerinden FC Barcelona ve Manchester United ile imzaladığı sponsorluk anlaşmalarıyla, bu iki dev kulübün resmi sponsoru ve resmi havayolu taşıyıcısı olarak kulüpleri başarıdan başarıya uçurmaya devam ediyor.

Yaz kamplarını Amerika Birleşik Devletleri’nde geçirecek Manchester United ve FC Barcelona takımları, US Tour turnuvası ile futbolseverlerle buluşacak. İki dev, Barcelona’nın galibiyetiyle sonuçlanan şampiyonlar ligi finali sonrası ilk kez, Türk Hava Yolları’nın "Presenting Sponsor" olduğu ABD’de oynanacak maç ile futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Washington FedEx Field’da yarın oynanacak maçın ardından, her iki takımın en başarılı futbolcularına, milyonlarca basketbolsevere ilham veren, NBA Profesyonel Basketbol Ligi takımı Los Angeles Laker forması altında beş kez şampiyonluk yaşamış, iki kez NBA sayı şampiyonu olmuş, 2009/2010 NBA Finallerinin "En Değerli Oyuncu"su ünvanına sahip, Türk Hava Yolları’nın dünyaca ünlü marka elçisi Amerika’lı basketbolcu Kobe Bryant tarafından kupa takdim edilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim