• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Fethiye'de denizcilerle protokol imzalandı

Fethiye'de denizcilerle protokol imzalandı
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Finans Katılım Bankası Fethiye Şubesi arasında protokol imzalandı.

Fethiye'de denizcilerle protokol imzalandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Finans Katılım Bankası Fethiye Şubesi arasında protokol imzalandı.

Deniz turizmi yapanlar, gerekli evraklar ile Türk Finans Katılım Bankası Fethiye Şubesi’ne başvurarak; 5 bin TL’ye kadar olan teminat mektuplarını herhangi bir ilave teminata gerek kalmadan yıllık 25 TL karşılığında alabilecek. Protokole, törenle Oda Başkan Vekili Süleyman Kaya ve Bankanın Fethiye Şubesi Müdürü Fatih Mehmet Akbulut ve bölge Müdürü Yusuf Canbolat imza attılar. Protokol töreninde Meclis üyeleri ve Başkanı Mustafa Büyükteke, meclis ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.

Türk Finans Katılım Bankası Bölge Müdürü Yusuf Canbolat ve Şube Müdürü Fatih Mehmet Akbulut, imza töreni öncesi protokol hakkında bilgi aktardılar. Protokol ile ilgili bir açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Süleyman Kaya, “Deniz Turizmi Yönetmeliği gereğince, deniz turizmi yapan tüm deniz araçlarına Deniz Turizm İşletme Belgesi alma mecburiyeti getirilmiştir. Bu sebeple Fethiye’de bulunan yaklaşık 210 adet tekne, teminat mektubu almakla yükümlüdür. Bu çerçevede odamız, bu alanda faaliyet gösteren üyelerinin minimum maliyetler ile bu yükümlüğü yerine getirebilmek için bir çalışma yapmıştır” dedi.

“Bunun sonucunda Türk Finans Katılım Bankası Fethiye Şubesi en avantajlı teklifi sunmuştur” diyen Kaya, “Protokol kapsamında deniz turizmi yapan işletmeler, banka şubesinden öğrenilecek evraklar ile bankaya başvurarak; 5 bin TL’ye kadar olan teminat mektuplarını herhangi bir ilave maddi teminata gerek kalmaksızın yıllık 25 TL bedel ile rahatlıkla alabileceklerdir” dedi. Protokolün hayırlı olması dileğinde bulunan Türk Finans Katılım Bankası Bölge Müdürü Yusuf Canbolat, “2 yıldır Fethiye’de faaliyetteyiz. Beklentilerimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Önümüzdeki süreçte daha iyi noktalara ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim