• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Fiat Freemont için geri sayım başladı

Fiat Freemont için geri sayım başladı
Fiat'ın Chrysler ile işbirliğinin önemli simgelerinden biri olan ve Dodge Journey temel alınarak geliştirilen Fiat Freemont için geri sayım başladı.

FİAT FREEMONT İÇİN GERİ SAYIM

Fiat'ın Chrysler ile işbirliğinin önemli simgelerinden biri olan ve Dodge Journey temel alınarak geliştirilen Fiat Freemont için geri sayım başladı.

Bu yıl 81'incisi düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda uluslararası tanıtımı yapılacak olan Fiat Freemont'un kabin içi detaylarını ortaya koyan ilk fotoğraflar da gün ışığına çıktı.

Yeni Fiat Freemont, lüks kabin içi detayları, 3 koltuk sırasında 7 kişiye varan oturma kapasitesi ve 1461 litreye varan yükleme alanıyla da ön plana çıkıyor.

Özellikle Fiat Freemont'un yeni gösterge paneli, farklılıklar içeren orta konsol ve krom ögelerin kullanıldığı kokpit paneli dikkati çeken unsurlar arasında yer alıyor. Fiat Freemont, kapıların 90 derece açılması sayesinde kolayca erişilebilen ve geniş koltuklardan oluşan gerçek üçüncü oturma sırası ve standart 7 adet koltuğuyla maksimum genişlik, konfor ve çok yönlü kullanım imkanı sunuyor.

5 metreye yaklaşan uzunluğu, 1,9 metreye yaklaşan genişliği ve 1,7 metreyi aşan yüksekliğe sahip Fiat Freemont, sınıfının en iyi değerini sunan aks mesafesiyle de (2,9 metre) kabin içinde geniş bir yaşam alanı sağlıyor.

Fiat Freemont'ta, Fiat PowerTrain tarafından geliştirilen iki adet turbo dizel motor öncelikli olarak ön plana çıkıyor. Araçta kullanılan 2.0 litre silindir hacimli 140 HP ve 170 HP'lik 4 silindirli turbo dizel motorlara alternatif olarak, Chrysler Grubu'nun Pentastar serisi 276 HP'lik V6 benzinli motoru, Fiat Freemont'un tek benzinli güç ünitesi olarak görev yapacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim