• BIST 9676.05
  • Altın 2502.409
  • Dolar 32.5883
  • Euro 34.8536
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Fiat Linea alacaklara Eylül ayında da KDV yok

Fiat Linea alacaklara Eylül ayında da KDV yok
Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye, Eylül ayında avantajlı satın alma kolaylıkları sunan kampanyasıyla yeni bir otomobil almayı planlayan müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Yeni Fiat Linea ve Fiat Linea Classic modellerinde “KDV Bizden” diyen Fiat Türkiye, farklı modellerinde nakit alımlarda farklı oranlarda indirim yaparak % 15’i aşan avantajlar sunmasıyla ön plana çıkıyor. Fiat Türkiye, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans’tan kredi kullanacak olan müşterilere de benzersiz satın alım imkânları sağlamaya devam ediyor. Eylül ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında 18 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 18 aya varan vadeyle % 0 faiz imkânı sunuluyor.

 
Fiat Türkiye, geçtiğimiz ay büyük ilgi gören satış kampanyasını, Eylül ayında da sürdürerek 30 Eylül tarihine kadar avantajlı satın alma koşulları sunmaya devam ediyor. Nakit alımlarda % 15’i aşan indirimler yapan Fiat Türkiye, Yeni Fiat Linea ve Fiat Linea Classic modellerinde “ KDV Bizden” diyerek müşterilerine önemli avantajlar sağlarken, bir yandan da başta Yeni Fiat Punto olmak üzere farklı modellerinde farklı peşin alım indirimleriyle dikkat çekiyor. Bununla birlikte kredi kullanma ihtiyacı duyan müşterileri için kolaylıklar sunmaya devam eden Fiat Türkiye, Fiat Finans kanalıyla 18 bin TL’ye 18 aya varan vade imkânıyla % 0 faizle kredi ayrıcalığı sunuyor. Bununla birlikte 30 bin TL’ye kadar 3 yıl vade ve % 0.75 faizle kredi kullanabilme imkânı da Fiat’ın otomobil modellerine yönelik Eylül kampanyası kapsamında yer alıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim