• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Fiat tatilcilere özel kampanya sunuyor

Fiat  tatilcilere özel kampanya sunuyor
Ülkemizde Tofaş çatısı altında birçok başarıya imza atan Fiat’ın “Fiat Hizmetler” adı altında sunduğu gelişmiş ve yaygın satış sonrası faaliyetleri kapsamında Haziran ayı itibariyle yeni bir kampanya başladı.

Fiat  tatilcilere özel kampanya sunuyor

Ülkemizde Tofaş çatısı altında birçok başarıya imza atan Fiat’ın “Fiat Hizmetler” adı altında sunduğu gelişmiş ve yaygın satış sonrası faaliyetleri kapsamında Haziran ayı itibariyle yeni bir kampanya başladı.

Özellikle okulların kapanmasıyla araçlarıyla tatile çıkacak müşterileri hedefleyen Fiat’ın satış sonrası kampanyası kapsamında % 25 indirimle 299 TL’ye komple oto koruma hizmeti sunuluyor. Detaylı iç temizlik ile boya koruma/çizik giderme ve motor temizleme hizmetleri sunan kampanya, 15 Temmuz tarihine kadar devam edecek.
 
Fiat Türkiye, komple oto koruma hizmeti sunan ve 15 Temmuz tarihine kadar devam edecek yepyeni bir servis kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında marka, yaş ve model sınırlaması olmaksızın Fiat servislerine gelecek tüm otomobil ve hafif ticari araç sahiplerine, 299 TL’ye komple oto koruma hizmeti sunuluyor. Yaz mevsiminin araçlar üzerindeki yıpratıcı etkilerini minimize etmeyi amaçlayan % 25 indirimli komple oto koruma hizmeti kapsamında detaylı iç temizlik, boya koruma/çizik giderme ile motor temizleme ve parlatma hizmetleri sunuluyor.
 
Fiat’ın komple oto koruma kampanyası kapsamında; yaz aylarında güneş ışığının araç boyalarına etkisini minimize etmek için boya koruma ve çizik giderme işlemleri gerçekleştirilirken, detaylı iç temizlik ile otomobil içerisinde zamanla oluşan leke, toz ve kötü kokular gideriliyor. Tüm bu işlemlere ek olarak motor temizleme ve parlatma işlemi sayesinde ise özellikle otomobilin motor bölümünde toz ve çamur gibi dış etkenler nedeniyle oluşan kirlenmeye karşı maksimum koruma sağlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim