• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Fiat Türkiye, kampanyaya devam ediyor

Fiat Türkiye, kampanyaya devam ediyor
Fiat Türkiye, üniversite öğrencilerine otomobil sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeleri için çok özel fırsatlar sunan kampanyası devam ediyor.

Fiat, Haziran'da da avantajlı

Fiat Türkiye, üniversite öğrencilerine otomobil sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeleri için çok özel fırsatlar sunan kampanyası devam ediyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye, haziran ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde çok özel indirim olanakları ve kredi avantajlarının yer aldığı kampanyalarına devam ediyor.

“Dosya Masrafı Bizden” diyen Fiat; Ducato, Fiorino, Doblo Classic ve Yeni Doblo modellerine yüzde 0 faizle kredi veriyor

Fiat Türkiye, haziran ayında devam eden cazip kampanyasıyla ticari araç modellerinde etkin satın alma kolaylıkları sunuyor. Ducato, Doblo ve Fiorino modellerini kapsamakta olan kampanyada, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans’tan kredi kullanacak olan müşterilerin dosya masrafı da karşılanarak Fiat markalı hafif ticari araç satın alma aşamasında ekstra indirim ayrıcalıkları sağlanıyor.

Kampanya kapsamında ayrıca, Fiat Finans’tan 10 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 10 aya kadar vadeyle yüzde 0 faiz imkanı da sunuluyor.

Satın alma tercihlerini Fiorino, Doblo Classic ve Yeni Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere de 3 yıl veya 150 bin kilometre garanti ise standart olarak sunuluyor.

Üniversitelilere özel, uzun vadeli, kolay ödenebilir, dosya masrafsız kampanya fırsatı da haziran sonuna kadar sürüyor.

Fiat Türkiye’nin üniversite öğrencilerine özel kampanyası haziran ayı sonuna kadar devam ediyor. Panda, Grande Punto, Punto Evo, Fiat 500 ve Bravo modellerinde geçerli olan dosya masrafsız, kolay ödenebilir, uzun vadeli kampanya ile üniversitede okurken otomobil sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor.

Haziran ayı sonuna kadar sürecek olan kampanya kapsamında üniversite öğrencileri hayallerindeki Fiat otomobillere “Üniversite Kredisi” ile ayda 373 TL’den başlayan fiyatlar ve 60 aya varan vadelerle sahip olabiliyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans’tan kredi kullanacak olan üniversitelilerden dosya masrafı da alınmıyor.

Fiat’ın ilk olarak 1980 yılında üretmeye başladığı ve ekonomik mini şehir otomobilleri alanında yepyeni bir sayfa açarak 30’uncu yaşını deviren efsanevi modeli Panda 21 bin 960 TL’den başlayan kampanyalı satış fiyatı ile dikkat çekiyor.

Üniversiteliler, kampanya dahilinde, Active ve Dynamic adı verilen ve iki ayrı zengin donanım seviyesiyle satışa sunulan Panda’nın yanısıra, kompakt hatchback sınıfının başarılı temsilcisi Bravo’ya, şık tasarımı ile göz dolduran Fiat 500’e, ikisi benzinli olmak üzere toplam 4 motor ve 3 farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan Punto Evo ve Fiat’ın başarılı temsilcisi Grande Punto’ya sahip olma şansına kavuşuyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim