• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Fiat'ın 3 modeli büyük talep görüyor

Fiat'ın 3 modeli büyük talep görüyor
Fiat Marka Direktörü Okan Baş, son dönemde 3 modele büyük bir talep artışı yaşadıklarını söyledi.

Fiat'ın 3 modeli büyük talep görüyor

Otomotiv sektöründe son dönemde yaşanan hareketliliği değerlendiren Baş, çeşitli kampanyalarla yeni otomobil satın almak isteyenler için fırsat yarattıklarını söyledi.

Özellikle Aralık ayına özel indirim ve sıfır faiz kampanyasının önemli bir geri bildirim sağladığına işaret eden Baş, "Öyle ki Türkiye çapındaki Fiat showroomlarına ortalama olarak günde 1500’ü aşan bir ziyaretçi akını gerçekleşiyor. Son 2 ayda büyük şehirlerdeki Fiat bayilerimizde satış elemanı istihdamını yüzde 20 oranında artırdık" dedi.

ÜÇ MODELE YÜKSEK TALEP VAR

Son 3 ayda ve özellikle Aralık ayının son günlerinde çok bariz biçimde 3 modele büyük bir talep görüldüğünü anlatan Baş, şöyle devam etti:

"Bunların başında Yeni Fiat Punto Evo geliyor. Fiat Punto Evo’ya olan talebin çok güçlü olacağını öngördüğümüz için stok sıkıntısı yaşamıyoruz ama artık neredeyse sıra yazacak hale geldi. Bir diğer nokta ise Yeni Fiat Fiorino’nun 95 beygirlik yeni dizel motorlu versiyonu ile Fiat Bravo’nun dizel versiyonlarına çok güçlü talep olduğunu gözlemlediğimizi söyleyebilirim."

Fiat markası olarak sene sonu itibariyle 100 binin üzerinde bir satış adetine ulaşacaklarını belirten Baş, "2010 yılında ulusal binek+hafif ticari pazarın 710 bin adetlerin üstünde tamamlanacağını düşünecek olursak güçlü bir sonuca imza atmış olacağız" dedi.

FİORİNO 70 BİNİ ZORLUYOR

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Fiat Fiorino'nun da üç yılda 70 bin adetlik satışa dayandığını kaydeden Baş, "Geçen sene 30 binden fazla satmıştık. Bu sene ise Kasım sonunda 21 bini geçtik. Önümüzdeki sene de güçlü bir performans gösterecetir" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim