• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

FIFA keyfini Germanwings ile yaşayın

FIFA keyfini Germanwings ile yaşayın
26 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşen FIFA Kadınlar Dünya Kupası keyfini Germanwings ile yaşayabilirsiniz.

GERMANWINGS İLE FIFA KEYFİ

26 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşen FIFA Kadınlar Dünya Kupası keyfini Germanwings ile yaşayabilirsiniz.

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı turnuvada maçların oynanacağı statlar arasında Berlin’deki Olimpiyat Stadı, Frankfurt’taki Commerzbank-Arena, Leverkusen’deki BayArena ve Dresden’deki Glücksgas Stadı bulunuyor.

16 takımın katıldığı turnuvanın final maçı Frankfurt’ta gerçekleşecek. Bayanların kıran kırana yarıştığı turnuvayı yakından izlemek isteyenler Germanwings fırsatlarından yararlanabilir.

FIFA heyecanının yaşandığı şehirlerden biri olan Berlin’e 29 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile uçmak mümkün.

Germanwings, Temmuz ayı boyunca İstanbul- Berlin arasında haftada 4 gün Airbus A319 tipi uçaklar ile hizmet verecek. Uçuşlar, İstanbul uçuşları Sabiha Gökçen Havalimanından yapılıyor ve havalimanından Taksim’e uçak saatlerini yakalayacak biçimde servisler bulunuyor.

Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile yerinizi şimdiden ayırtın, en uygun fiyatlarla bu turnuva heyecanına siz de katılın.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim