• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Figen Eren ve doktoru böyle evlendi

Figen Eren ve doktoru böyle evlendi
AirportHaber, Amsterdam’da düşen THY uçağında bacağını kaybeden Kabin Amiri Figen Eren’in Hollandalı doktoruyla dünyaevine girdiği düğüne ait fotoğrafa ulaştı.

 

Türk Hava Yolları’nın Boeing 737-800 uçağı 25 Şubat 2009’da Amsterdam Schiphol Havalimanı’na inişte düşmüştü. Olayda 5’i yolcu, 4’ü mürettebat 9 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 50 kişi arasında kabin amiri Figen Eren de vardı… Önde, acil çıkış kapısının yanında oturan Eren ağır yaralandı. Uçağın ön iniş takımı kokpiti ve mutfağı parçalarken genç kadının sol ayağına büyük zarar vermişti. Kurtarma ekipleri onu hastaneye yetiştirdi. Ameliyata alındı. Sol bacağı diz altından kesildi. Figen Eren pes etmedi. Hayata tutundu. Protez takılması ile yürümeye başladı. Amsterdam’da özel bir klinikte aylarca tedavi gördü. Nasıl hareket edeceğini, bundan sonraki yaşamını kolaylaştırmak için neler yapması gerektiğini öğrendi. Kazanın üzerinden 9 ay geçtikten sonra tedavisi tamamlandı ve Türkiye’ye döndü.
 
Figen Eren çalışmak istiyordu. Ancak ayağını kaybetmesi nedeniyle tekrar uçamayacaktı. THY, Figen Hanım’a yer görevi verdi. Birkaç ay sonra da geçen yıl isteği doğrultusunda onu Amsterdam’a tayin etti. Yeni görevi Schiphol Havalimanı’ndaki THY İstasyonuydu. Eren, kötü günler yaşadığı sırada protez bacağını takarak yeniden hayata tutunmasını sağlayan Hollandalı doktoruyla tanıştı.
 
Bir süre sonra ikili arasında aşk başladı. Kaza sonrasında tam olarak iyileşemediği için işbaşı yapamayan Figen Eren, geçtiğimiz günlerde Hollandalı protezcisiyle dünyaevine girdi.
 
Basından saklanan o düğüne ait ilk fotoğraf karesine Airporthaber ulaştı. Figen Eren’in protez bacağını takarak hayata tutunmasını sağlayan Hollandalı doktoruyla düğününden işte ilk fotoğraf:
 
1.20121227123501.jpg
 
Kaynak: Airporthaber
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim