• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Filistin Müzesi şantiye yapılarını Karmod kurdu

Filistin Müzesi şantiye yapılarını Karmod kurdu
Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, Filistin Müzesi'nin yapımında kullanılacak şantiye binalarını Karmod Prefabrik kurdu.

Prefabrik hazır yapı sektöründe faaliyet gösteren Karmod, Filistin halkının yaşadıkları acıların hatıralarını sergileyecek olan Filistin Müzesi'nin yapımında kullanılacak şantiye binalarının kurulumunu gerçekleştirdi. Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, Filistin Müzesi'nin yapımında kullanılacak şantiye binalarını Karmod Prefabrik kurdu. Kudüs'teki Refah Derneği (Welfare Association) tarafından yaptırılacak müze, yerinden ve mülkünden edilen 750 bin Filistinlinin anısını yansıtmak için oluşturuluyor. Filistin tarihi, kültürü ve yaşam tarzı konusunda birincil ve yetkin bir kaynak olması amaçlanan müzenin ilk aşaması için 8 milyon dolar bütçe ayrıldı. Söz konusu müzenin 2015 yılında ziyaretçilere açılması planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, yönetim ofisi olarak hizmet verecek şantiye binalarının, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde Ramallah şehrinde kurulacak müzenin 2015 yılı baharında hizmete girmesine kadar kullanılacağını bildirdi. Karmod prefabrik yapı olarak ihracata büyük önem verdiklerini vurgulayan Özkanca, şunları kaydetti: "Afrika'dan Avrupa'ya, Ortadoğu'dan Kafkaslar'a kadar bugüne kadar 80'e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Şu an itibariyle ciromuzun yüzde 70'ini ihracat oluşturuyor. İhracat kalemlerimizi ise Irak ve Libya'da konut, Afrika ülkeleri ve diğer ülkelerde işçi şantiye yapıları olarak yoğunlaşıyor. Altın madeni, petrol, doğalgaz arama ve çıkartma şantiye yapılarımızın en çok tercih edildiği alanları kapsıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim