• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

FiloTürk, teknolojilerini Logitrans’ta tanıtıyor

FiloTürk, teknolojilerini Logitrans’ta tanıtıyor
15-17 Kasım tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı, ulaştırma ve lojistik dünyasını yakından ilgilendiren yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri görücüye çıkarıyor.

 

FiloTürk fuarda, Dijital Takograf, Akıllı Terminal, Entegre Navigasyon, Mobil Güvenlik, Yol Bilgisayarı gibi teknolojilerini görücüye çıkıyor.
 
Türkiye’nin araç takip sistemleri sektör lideri FiloTürk tarafından sunulan teknolojiler sayesinde artık ağır vasıta araçlar da, yüksek donanımlı lüks bir otomobil kadar güvenlikli ve donanımlı olacak.
 
FiloTürk, İstanbul Fuar Merkezi’nde 15-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Logitrans Fuarı’nda, Dijital Takograf entegrasyonu, Akıllı Terminal, Görüntü Bazlı Çarpışma Önleme Sistemi ve Entegre Navigasyon, Mobil Güvenlik, Yol Bilgisayarı gibi teknolojileri tanıtacak.
 
Dijital Takograf Entegrasyonu ile Sürücü Verileri Online İzlenebilecek
 
FiloTürk’ün kurucusu sektörün teknoloji lideri Mobiliz tarafından geliştirilen, Dijital Takograf Entegrasyonu, Akıllı Terminal, Entegre Navigasyon, Mobil Güvenlik, Yol Bilgisayarı gibi teknolojik yenilikler Logitrans Fuarı’nda FiloTürk standında ulaştırma ve lojistik dünyasına tanıtılacak. Verim, iş organizasyonu, rekabet gücü ve güvenlik artırıcı çözümler sunan teknolojiler sayesinde şirketler sahada görev yapan filolarını, elemanlarını ve değerli yüklerini, internet üzerinden en ekonomik şekilde her an izleyebilecekler.
TOBB, UND ve TürkTrust önderliğinde geliştirilen Türkiye Online Sürücü Kayıt Sistemi organizasyonunda teknoloji partneri olan FiloTürk, dijital takograf cihazına entegrasyonu sağlayan ve yerel çözümü geliştiren ilk firma.
 
FiloTürk’ün geliştirdiği dijital takograf entegrasyonu sayesinde, kullanıcılar, sürücü ve araçlara ait dijital takograf verilerini araca gitmeden uzaktan GPRS aracılığıyla indirebilecek ve bu sayede çok ciddi işgücü kazancı sağlayabilecek.
 
FiloTürk tarafından sağlanan entegrasyon ile FiloTürk müşterileri kullanmakta oldukları Mobiliz Araç Takip Sistemi yazılımı üzerinden sürücü çalışma ve dinlenme süreleri ile hız ihlalleri gibi verilere anında ulaşabilecek ve bu sayede filolarını daha etkin yönetebilecek. Analiz edilen veriler, saklanabilecek ve geçmişe yönelik sürücü çalışma performansları raporlanabilecek.
 
Dijital takografın yanı sıra fuarda çarpışma önleyici sistem MobilEye ve aracınızın başına gitmeden, sadece cep telefonunuzla aracınız hakkında istediğiniz tüm bilgilerine ulaşmanızı sağlayan Akıllı terminal’in de tanıtımı yapılacak.
 
FiloTürk fuarda 10. Salon’da 202 numaralı standında ziyaretçileri ağırlayacak.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim