• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

FiloTürk'ten GEFCO'ya özel hizmet

FiloTürk'ten GEFCO'ya özel hizmet
GEFCO Lojistik FiloTürk ile artık sadece araçları değil, aynı zamanda içindekileri de takip edebiliyor.

FiloTürk'ten GEFCO'ya özel hizmet

GEFCO Lojistik FiloTürk ile artık sadece araçları değil, aynı zamanda içindekileri de takip edebiliyor.

GEFCO Taşımacılık ve Lojistik A.Ş., 2009 yılından beri Türkiye'nin ilk ve tek mobil takip operatörü FiloTürk'ün sunduğu hizmetlerden faydalanıyor. Mobiliz tarafından GEFCO'ya özel olarak geliştirilen mobil takip sistemi sayesinde tüm bayilerin araç ve yüklerini izleyebilmeleri, ilgili raporları alabilmeleri mümkün oluyor. Taşınan araç ve yedek parçaların ayrı ayrı takip edilebilmesini de sağlayan sistem, muhtemel ihlalleri de raporluyor.

Müşterilerinin talep ve beklentilerini en yüksek teknolojili ürünler ve kaliteli hizmet ile karşılama misyonuyla hareket eden FiloTürk, GEFCO Taşımacılık ve Lojistik A.Ş.'ye Mobiliz tarafından şirket için özel olarak geliştirilen mobil takip sistemini sunuyor. Avrupa'nın en büyük 10 taşımacılık ve lojistik şirketinden biri olan GEFCO Grup bünyesinde 2002 yılında faaliyete geçen GEFCO Taşımacılık ve Lojistik A.Ş., FiloTürk'ün sunduğu sistem sayesinde taşıma araçları ve taşınan yükleri izleyebiliyor.

Mobiliz tarafından Türkiye'de geliştirilen ilk uygulama olan sistem, Araç Takip Sistemi'ne entegre edilmiş bulunuyor. Bu sayede GEFCO ve bayileri, ortak bir altyapı üzerinden yükleri izlemelerine ek olarak araç ve yüklerle ilgili rapor alabiliyor.

Araç ve yüklerin ortak bir platformdan takibi mümkün oluyor

GEFCO’nun otomobil taşımacılığı ve yedek parça dağıtımı kapsamında hizmet verdiği markalar ve markaların Türkiye'deki tüm bayilerinin kullandığı web tabanlı sistem üzerindeki yükler, marka ve markanın bayileri tarafından adaptif hesaplar sayesinde izlenebilmektedir. GEFCO taşınan yük bilgilerini, yükün ait olduğu bayi, yükü taşıyacak araç, şaşe numarası veya koli bilgilerini sisteme girebilmektedir. Markalar, web tabanlı sisteme girerek kendilerine ait yükleri taşıyan kamyonları ve üzerindeki yükleri takip edebilmekte, bayiler ise sadece kendilerine gelen araçları ve yükleri haritada önceden tariflenen coğrafi alanına girene kadar izleyebilmektedir. Bu sayede hem marka hem de bayiler dağıtım performansını izleyebilmekte araçların veya yüklerin ne zaman teslim edileceğini ya da edildiğini görebimektedir. Sistemin Filo Yönetim Sistemi'yle entegre çalışması sayesinde ise sahadan elde edilen bilgiler doğrultusunda belirlenen limitlere göre ihlaller de raporlanabilmektedir.

GEFCO sistemi 2009 yılından beri kullanıyor

29 ülkede faaliyet gösteren GEFCO, global lojistik iş akışları gün geçtikçe artan müşterilerin gereksinimlerini karşılamak için uluslararası alanda büyümeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar uygun fiyatlı hizmetler sunmayı ve tedarik zinciri yönetimindeki kaliteli hizmeti sürdürmeyi ve ayrıca dünyanın dört bir yanında aynı yüksek standartlarda hizmet anlayışı ile hizmet vermeyi içeriyor. Kara, hava, deniz taşımacılığı, gümrükleme, depolama gibi bir çok hizmeti entegre sunan GEFCO Türkiye’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Zafer Özkök “Üreticiler için güçlü ve yenilikçi çözümler sunmak temel ilkemiz. Mobiliz'in geliştirdiği mobil takip sistemini 2009 yılından beri kullanıyoruz. Bu sistem şeffaflık, güven ve ölçülebilirlik noktasında GEFCO’nun kalitesini ispat ediyor” açıklamasında bulundu.

Sistemin özelliklerini GEFCO'nun ihtiyaçlarına göre belirleyen ve geliştiren Mobiliz, Ar-Ge çalışmalarını tamamlamasının ardından 2009 yılından itibaren uygulamaya sunmuş bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim