• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Fleetcorp'dan filo kiralamada avantajlar

Fleetcorp'dan filo kiralamada avantajlar
Filo kiralama, araç yatırım maliyetlerinin düşürülmesinin yanı sıra filo yönetimi için gerekli personel ve zamandan tasarruf avantajları ile 2014 yılında da şirketlerin tercihi olacak.

1996 yılından bu yana şirketlerin araç ihtiyaçlarını çözmeye yönelik filo kiralama hizmetleri sunan Fleetcorp, operasyonel ve finansal avantajları ile Türkiye'de en fazla tercih edilen filo kiralama şirketleri arasında yer alıyor.

Şirketler için filo kiralamanın avantajlarına dikkat çeken Fleetcorp Genel Müdürü Dominique Cardineau şunları söylüyor; "Filo kiralama son yıllarda şirketlerin araç ihtiyaçları konusunda kullandığı bir çözüm haline gelmiş durumda. Operasyonel filo kiralama hizmetlerimiz ile gerek finansman gerekse filo yönetimi konusunda şirketlere bir çok avantaj sunuyoruz. Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına yönelik oluşturduğumuz hizmet paketleri, Türkiye'nin her yerinde yaygın servis ağımız ve filo yönetimini, takibini kolaylaştıran teknoloji alanında yaptığımız öncü yatırımlar ile filo kiralamada fark yaratmayı hedefliyoruz. 2014 yılında şirketlerin operasyonel filo kiralamaya olan ilgisinin artarak devam edeceğini düşünüyoruz."

Şirketlere, minimum 1 yıldan başlayarak, 1 araç da dahil olmak üzere uzun dönem araç kiralama konusunda çözümler sunan Fleetcorp, operasyonel filo kiralama hizmetleri sayesinde şirketlerin araç finansmanı ve yönetimi konusundaki ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim