• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Flydubai 6 kenti uçuş ağına ekledi

Flydubai 6 kenti uçuş ağına ekledi
Dubai’nin ilk indirimli havayolu şirketi olan flydubai, 6 kente birden uçacak.

FLYDUBAİ 6 ŞEHRE BİRDEN UÇACAK

Dubai’nin ilk indirimli havayolu şirketi olan flydubai Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa, Mısır’ın gelişmekte olan kültürel merkezlerinden Sohag ve Ukrayna’nın Kiev, Kharkib ve Donetsk kentlerini uçuş ağına ekledi. Etiyopya ve Mısır’a Nisan ayında uçmaya başlayan flydubai, 16 Eylül’de Kiev’den, 17 Eylül’de ise Donetsk’den ilk uçuşunu yapacak…

Yeni uçuş noktaları ile ilgili olarak açıklama yapan flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith, uçuş ağını her geçen gün büyüten flydubai’nin büyüme hızından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi… Ghaith Al Ghaith yeni uçuş noktaları ile ilgili olarak sözlerine şöyle devam etti: “Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile Etiyopya arasında son yıllarda istikrarlı bir gelişme gösteren önemli bağlar bulunuyor… Addis Ababa’ya uçuşlar bu bağları daha da güçlendirmeye yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda hem işadamları hem de turistler için ekonomik bir seyahat imkânı sağlayacaktır. Mısır ile de BAE arasında geçmişe dayanan güçlü bir ilişki var ve biz de kültürel ve ticari bağlarımızı güçlendirmeye kendimizi adadık. Dini, kültürel ve tarihi hazineleriyle Sohag keşfedilmeyi bekleyen bir mücevherdir. Uçuş ağımıza Sohag’ı da ekleyerek kentin BAE ve Körfez ülkelerindeki tanınabilirliğini artırmayı ümit ediyoruz.”

Sohag, flydubai’nin İskenderiye ve Luksor’dan sonra Mısır’daki üçüncü uçuş noktası olarak müşterilerden gelen talep doğrultusunda Assiut hattının yerini aldı. Kent Mısır’ın kültürel tarihinde özel bir yere sahip. Ünlü hafız Şeyh Muhammed Sıdık El-Minşavi ve yazar ve şair Ömer Tahir gibi edebiyat ve kültür alanındaki önemli isimler ve Yusuf Vehbi, George Sidhom, Emad Hamdi ve Nadiye Lütfi gibi ünlü oyuncular bu kentte doğdu. Sohag’ın çevresinde ayrıca son yıllarda gittikçe artan düzeyde uluslararası ün yapan bir dizi arkeolojik kalıntı da bulunmaktadır. Uluslararası arenada artan ilgiye bir yanıt olarak Sohag, Akhmim’deki 2. Ramses tapınağında süren kazılarda bulunan eserler de dâhil olmak üzere bölgede bulunan eski eserlerin sergileneceği yeni Sohag Müzesi’nin açılışına hazırlanıyor.

Ghaith Al Ghaith Eylül ayında başlayacak olan Ukrayna seferleri ile ilgili olarak da şunları kaydetti: “flydubai’nin hedeflerinden biri de BAE’ye direkt hava bağlantısı olmayan, yeterince hizmet verilmeyen destinasyonlara hizmet götürmek. Bu üç şehri destinasyon olarak seçmemizin sebeplerinden biri de budur. Sunulan bu yeni hizmetin Ukrayna ile BAE arasındaki bağın kuvvetlenmesine yardımcı olacağına ve bu güzergahta yükselecek olan trafiğin getireceği fazladan ticaret, turizm ve gelişmeden her iki ülkenin de faydalanacağına inanıyoruz.” Al Ghaith sözlerine şöyle devam etti: “BAE’ye seyahat edecek ziyaretçileri burada çok şey bekliyor. Dubai’de alışveriş yapmanın avantajlarından herkes zaten haberdar, fakat harika alışveriş deneyimi haricinde Emirlikler’de yapılacak daha pek çok şey var. Dünyanın en güzel plajlarından bazıları burada, harika oteller ve eğlenceler dünya standartlarında. Dünyanın en uzun binası Burj Khalifa ve Palm Jumeirah gibi dünyanın modern harikalarını görmek de mümkün. Ziyaretçiler, BAE insanlarının konukseverliğini ve sevecenliğini de taktir edecektir.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim